MobileDVD [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu programla Bilgisayarınızdaki convert ettiğiniz video dosyalarını, filmleri izleyebilirsiniz. PC nizdeki büyük boyutta videoları convert edebilmeniz için, Ekteki Free_Zune_Converter uygulamasından yada Cep İçin PC Programları bölümünden alternatif video convert uygulamalarına ulasabilirsiniz..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2626364, fev<, cemalfurkan ve 81 diğerleri

domenic

Üye
mobil dvd cd *** nedir arkadaşlar

MaxiM_BG

Üye
aciklama yaparmisiniz arkadaslar

nokiannpp

Üye
Detylı bilgiyi niye es geçtiniz arkadaşlar

cortex47

cortex47

Üye
bu program telefonumuzdaki (S60v5) avi uzantılı dosyaları izleyebilmeye yarıyor ama ben denedim çok fazla kasıyor yani izlemek mümkün değil. zaten dokunmatik ekranla tam uyumlu değil. yeni sürümü çıkınca yani ekranla uyumlu, buraya paylaşım yapacağım...

sade2580

Üye
kardeş çok teşekkürler saolasın beni büyük bir dertten kutardın saolll yaşasın paylaşım

Pilavman

Pilavman

Üye
5800 da kasıyormu

enytreo

Üye
paylaşım için sağol.deneyeceğim

dıtdıt

dıtdıt

Üye
kardeş çok teşekkürler

karakafa81

karakafa81

Üye
Tesekkürler

muzzun

Üye
paylaşımın için saol.5800 da pek yeterli değil.
yazıldğı üzre dokumatik pek işe yaramıyo.her
dosyayıda görmüyor.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

erchesli

Üye
ben 5800 aldim sirf gilmlerimi izlerim diye hepsi avi ama desteklemiyor bu programi kurdum malesef izlenmiyor cok tutukluk yapiyor Nokia 5800 XpressMusic kullanicilarina tavsiye etmem bosuna kurmasinlar

gokkurt

gokkurt

Üye
5800'da kasıyo, ayrıca videoyu oynatırken herhangi bir menüye ulaşamılmıyo (ileri,geri,duraklat,durdur vs.) yeni versiyon beklenmeli bence.

hayfi

Üye
5800 Xpress Music Kullanıcısı Olarak telefonu almamın en büyük nedenlerinden biri telefonumda sinema keyfi yaşamak..
amaç kaliteli film izlemekse Telefonun kendi Programı bunu gayet iyi başarıyor. sadece yapmanız gereken, izlemek istediğiniz videolarınızı
(Media Coder) dönüştürücü Programıyla Videolarınızı mpeg4'e çevirmek. bunun içinde ayrıntılı görsel anlatım donanımhaber forumlarında mevcut.

Latturk

Latturk

Üye
eyvellah birader guzzel paylasim

kerem05

Üye
ya şu işletim sistemini neden geliştiremiyorlarki? windows mobile karşı bir sürü açıgı var of offf:(

cortex47

cortex47

Üye
videolarınızı mp4 olarak izleyin bence. real player bu konuda harika iş çıkarıyor...

bulent_kutay

bulent_kutay

Üye
saol kardes 5800 calısıyo

Üst Alt