teşekkürler abi
cemcelik06 Üye ellerine ve emegine saglık dostum --------------- Ekleme --------------- kazem32' Alıntı: tubo msn bende çalışmadı telefonum e65 nokia . indirdim zipten çıkarttım dosyayı tlfna gönderdim kurulumu yaptım yüklensin dedim bekliyorum bekliyorum bi yanıt yok anlamadım . Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini 2007 tarihine geri al sorun çözülüyor...
ellerine ve emegine saglık dostum --------------- Ekleme --------------- kazem32' Alıntı: tubo msn bende çalışmadı telefonum e65 nokia . indirdim zipten çıkarttım dosyayı tlfna gönderdim kurulumu yaptım yüklensin dedim bekliyorum bekliyorum bi yanıt yok anlamadım . Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini 2007 tarihine geri al sorun çözülüyor...
handsomeismail1982 Üye Bu program trial versiyonu bunu nasıl tam versiyon yapabiilmek için ne yapmamız lazım bilen var mı?
sahin. Üye saol kardeş eline sağlık TÜRKİYENİN EN İYİ CEP FORUMU Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
poltara Üye bilader eline sağlıkta yanlız bunun zip şifresi nedir yen i katıldım siteye ondan bilmiyorum
luupuus Üye sağol --------------- Ekleme --------------- sertifika süresi için tarihi bi türlü tutturamadım eğer yapan varsa tarihi versin lütfen
sağol --------------- Ekleme --------------- sertifika süresi için tarihi bi türlü tutturamadım eğer yapan varsa tarihi versin lütfen
james54 Üye yaa kardesım os 9.1 proları yerınde s60 v2 proları upload etmıssın,kardesım nıe kandırıon bosuna ugrastırıon bızııı..........
yaa kardesım os 9.1 proları yerınde s60 v2 proları upload etmıssın,kardesım nıe kandırıon bosuna ugrastırıon bızııı..........