eline saglık teşekkürler :rica:
asigsasi Üye Konu Sahibi valla kardeşim seninle bu konuda daha önce tartışmıştık benim telefonda hiçbirşey silmiyor istersen birkere ye mahsus dene olmazsa silersin
valla kardeşim seninle bu konuda daha önce tartışmıştık benim telefonda hiçbirşey silmiyor istersen birkere ye mahsus dene olmazsa silersin
asigsasi Üye Konu Sahibi sistemdeki atık dosyaları siliyor her zaman mb artışı göstermez - - - Eklendi - - - peki silinen birşey varmı
sistemdeki atık dosyaları siliyor her zaman mb artışı göstermez - - - Eklendi - - - peki silinen birşey varmı
asigsasi Üye Konu Sahibi SymbianHacker' Alıntı: belle refresh yapınca end clear, x clear, ccleaner hepsi yalan oldu Genişletmek için tıkla ... peki buda çalışmaz o zaman
SymbianHacker' Alıntı: belle refresh yapınca end clear, x clear, ccleaner hepsi yalan oldu Genişletmek için tıkla ... peki buda çalışmaz o zaman
SymbianHacker Kapalı Hesap yok bu signed olduğu için yüklenirDİ. Ama sistemi hackledim. Sorun kalmadı
asigsasi Üye Konu Sahibi ya hani xplore fp1 çıktığı zaman çalışmadı da sonradan fp1 için uyumlu su çıktıydı ben öyle zannettim
ya hani xplore fp1 çıktığı zaman çalışmadı da sonradan fp1 için uyumlu su çıktıydı ben öyle zannettim
asigsasi Üye Konu Sahibi 5800noki' Alıntı: teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla ... tarxhn' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
5800noki' Alıntı: teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla ... tarxhn' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...