İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Ozan bey rica etsek mobil temada ki reklama bir el atın lütfen. Sinir bozucu hale geldi. Bir gösterim yapsa yetmez mi? Her seferinde kapatmak zorunda kalıyoruz. Kaçtır şikayetçiyiz:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@Ozan bey rica etsek mobil temada ki reklama bir el atın lütfen. Sinir bozucu hale geldi. Bir gösterim yapsa yetmez mi? Her seferinde kapatmak zorunda kalıyoruz. Kaçtır şikayetçiyiz:)
Şu yoğunluk nedeniyle kendisi olmadığı için cevap verememiştir. Konu ile ilgili çalışmalar sürüyor :oke: Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz :cool

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu yoğunluk nedeniyle kendisi olmadığı için cevap verememiştir. Konu ile ilgili çalışmalar sürüyor :oke: Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz :cool
Ben teşekkür ediyorum. Umarım bu sinir bozucu reklama en kısa zamanda bir çözüm bulunması dileğiyle hayırlı geceler diliyorum. Kolay gelsin arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Bende Sony yazmasını istiyorum.

ersncak42

Üye
opera mini temasında birinin mesajından alıntı yap deyince boş mesaj yazma yeri geliyor alıntı yapılmıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
opera mini temasında birinin mesajından alıntı yap deyince boş mesaj yazma yeri geliyor alıntı yapılmıyor

Alıntı kısmı çalışıyor arkadaşım. (Opera mini temasını kullanıyorum şu anda)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil temada alttan çıkan reklamı şimdilik kaldırdım ve birkaç gün gözlemleyeceğim.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic
blackaid

blackaid

Üye
mobilde alt reklam yüzünden foruma girmiyordum iyi olmuş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
opera mini temasına geçiş yapın :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Mobil temada alttan çıkan reklamı şimdilik kaldırdım ve birkaç gün gözlemleyeceğim.

Teşekkürler.

Ozan Bey Lütfen Şu Rss Adresini Düzeltin Site Zedeleniyor Hata Yüzünden En Kısa Zaman İçerisinde Düzeltiniz.
Rss Hatası Düzelmiş Yapan Admine Teşekkür Ediyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Opera versiyonda yeni mesajların altına cevaplanmamis konular eklenirse sevinirim yada yeni yazılan mesajlar ile değiştirilebilir ikisi aynı gibi ikinci sıkıntım yine opera versiyonda en son anket başlıklarında ve 'konuya puan ver' yazısında gördüm kelimeler böyle iniyor

ör
ne
k
me
sa
j

bilginize ... :)

marist

marist

Üye
Tapatalk yazi tipi degismiş :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neden masaüstü görünümdeyken tekrardan masaüstü görünüm simgesi var anlamadım eskiden yoktu.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Haklısın masaüstü tema linkinin olmaması daha yerinde. Onun dışında tapatalk ile ilgili problemler öneri, istek ve diğer davranışlarıyla ilgili desteği tapatalk ın kendisi vermektedir biz tapatalk a müdehale edemiyoruz.

Opera Mini temasındaki sorunla ilgili de ekran görüntüsü paylasırsanız sevinirim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Haklısın masaüstü tema linkinin olmaması daha yerinde. Onun dışında tapatalk ile ilgili problemler öneri, istek ve diğer davranışlarıyla ilgili desteği tapatalk ın kendisi vermektedir biz tapatalk a müdehale edemiyoruz.

Opera Mini temasındaki sorunla ilgili de ekran görüntüsü paylasırsanız sevinirim.
opera mini için en iyi cevap butonunu da kare içine alırmısınız? Arkadaşın bahsettiği sorun bende yok heralde öyle bir şey görmedim hiç
bilgisayardaki güncel konular kısmını opera miniye uygulayabilirseniz güzel olur :) teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
opera temasında etiketleme bildirimi gelmiyor :hmmm

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Şu anda çok başarılı !
Şu anda çok başarılı !

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini birçok teknolojiyi ve özellikleri ister istemez kısıtlı, eksik veya sorunlu yaşatıyor. Opera Mini tarayıcısında mobil sürümü de deneyebilirsin hiç kasmıyor diye biliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeri değil fakat üyeler beğeni kısmında bence adminler'in bulunmaması gerekiyor. Admin bir mesaj yazsa zaten en az 10 beğeni alıyor mesaj. Karar sizin. :)

Üst Alt