Şu yoğunluk nedeniyle kendisi olmadığı için cevap verememiştir. Konu ile ilgili çalışmalar sürüyor@Ozan bey rica etsek mobil temada ki reklama bir el atın lütfen. Sinir bozucu hale geldi. Bir gösterim yapsa yetmez mi? Her seferinde kapatmak zorunda kalıyoruz. Kaçtır şikayetçiyiz![]()
Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz 
Ben teşekkür ediyorum. Umarım bu sinir bozucu reklama en kısa zamanda bir çözüm bulunması dileğiyle hayırlı geceler diliyorum. Kolay gelsin arkadaşım.Şu yoğunluk nedeniyle kendisi olmadığı için cevap verememiştir. Konu ile ilgili çalışmalar sürüyorAnlayışınız için tekrar teşekkür ederiz
![]()
opera mini temasında birinin mesajından alıntı yap deyince boş mesaj yazma yeri geliyor alıntı yapılmıyor
Mobil temada alttan çıkan reklamı şimdilik kaldırdım ve birkaç gün gözlemleyeceğim.
Teşekkürler.

opera mini için en iyi cevap butonunu da kare içine alırmısınız? Arkadaşın bahsettiği sorun bende yok heralde öyle bir şey görmedim hiçHaklısın masaüstü tema linkinin olmaması daha yerinde. Onun dışında tapatalk ile ilgili problemler öneri, istek ve diğer davranışlarıyla ilgili desteği tapatalk ın kendisi vermektedir biz tapatalk a müdehale edemiyoruz.
Opera Mini temasındaki sorunla ilgili de ekran görüntüsü paylasırsanız sevinirim.
teşekkürler