İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

zambirik

Üye
tamam şimdi fark ettim cevapla butonunu

Tepkiler: incebey38

Tmobile

Üye
bence facebook çakması gibi olmuş en azından yan taraf üst çubuğu farklı olsaydı iyi olurdu...

marist

Üye
Sade ve hoş olmuş facebook a benzemesi güzel ama renkler farklı olabilir ve sayfanın en altına yukarı çık butonu eklemeli

mcnpl4

Üye
standart tema suana kadarki en guzeli yenisini begenmedim ama emeginize saglik

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten mobil cihazinizda standart temayi kullanmakta sorun yasamiyorsaniz mobil temayi kullanmaniza hic gerek yok. Tabiki maxicep adli normal default dedigimiz temamiz en gelismis ve en iyi durumdadir

Yeni mobil site güzel olmuş fakat kullanım açısından yani site içinde gezinme aradığını bulabilme açısından önceki mobil site sanki daha iyiydi ayrıca şu an ben opera mini programı ile girdim siteye fakat ucweb programı ile siteye giriş yapamıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazacağım alan gelmiyor ekrana telefon modeli nokia x2

Emrgncy

Üye
@Ozan eski temada yani vbulletin kullanırken pc de normal temayı mobilde mobil light ı sorunsuz kullanıyorduk, ama şimdi mobilde yeni mobil sürümünü seçince pcde de mobil sürüm açılıyor, bunu çözebilir misiniz?
yoksa her mobil girişte seçenek yapmak zor oluyor..

Tepkiler: Bilişim Profesörü, OttomaN TigeR ve asigsasi
Konu dışı olacak ama forum saatini ne yapacağım? Türkiye bulamadım?

birkaç tema var hangisini Önerirsiniz ?

Dun 3adet tema vardı şimdi 2tane var şimdi fark ettimDun 3adet tema vardı şimdi 2tane var şimdi fark ettim

Nasıl yok abi ya Dil türkçe saat diliminde Türkiye'yi bulamadım forum saati ya önden gidiyor ya da geriden bende anlamış değilim Bu arada herkes demiş ama bende demeden duramayacağım.Konuya son yorumu yapan kişi ve tarih-saat gösterse fena olmaz

Tepkiler: Buğra ve asigsasi

asigsasi

Üye
birde ben de diyeyim

Konuya son yorumu yapan kişi
ve tarih-saat gösterse fena olmaz

artı rütbeler de yazmıyor

Tepkiler: Bilişim Profesörü
Zamanla olur hepsi :P Geçen ki tema gibi her şeyimizi yapabiliriz inşallah bu temada