Bende az önce opera miniden girdim bazen sayfa yenileniyor gibi olup olduğu sayfada kalıyor bazende hiç açılmıyor Ve sorun olduğu kesin. Çabuk girmiyor foruma.
bende Zaten Dosya Ekleme Hakı var sadece Mobil De olsun IstiyorumBu Arada profilimi bak görürsün Üye olduğumu Gurubu Dosya ekleme Hakkına Sahip Olduğumu
bende Zaten Dosya Ekleme Hakı var sadece Mobil De olsun IstiyorumBu Arada profilimi bak görürsün Üye olduğumu Gurubu Dosya ekleme Hakkına Sahip Olduğumu
Mobilden girdiğimiz de özellikle forumda sayfanın en üstünde çıkan 2 tane reklam resmi var. Mobilde bari reklamları kaldırsanız veya en azından sayfanın altına falan alsanız? Çünkü 1 GB altı ram olan telefonlar da ister istemez tarayıcının donmasına neden oluyor ve bu yüzden mobil siteyi pek kullanamıyorum Tapatalk dışında.
Bu akşam gene yavaşlama oldu sanki, ilk üstte RSS yazısı geliyor, sonra arkaplan gri oluyor, sonra bildirim gelen kutusu olan bar geliyor, en son sayfanın tamamı geliyor
isteğim mobilden beğen butonuna basildiginda eminmisiniz diye sormamasi o sayfanın yüklenmesini beklemek beğenmek eminmisinizi cevaplamak tekrar o sayfanın yüklenmesi.
Biraz acele ile yazdım. Yetkililer ilgilenirse sevinirimolmuş. Ilgilendiğiniz için teşekkürleryine beğenmek istediğinize eminmisiniz diye soruyo
isteğim mobilden beğen butonuna basildiginda eminmisiniz diye sormamasi o sayfanın yüklenmesini beklemek beğenmek eminmisinizi cevaplamak tekrar o sayfanın yüklenmesi.
Biraz acele ile yazdım. Yetkililer ilgilenirse sevinirimolmuş. Ilgilendiğiniz için teşekkürleryine beğenmek istediğinize eminmisiniz diye soruyo
öncelikle selamun aleykum forumlarda mesajlara cevap verirken mobilde acayip bir kasma yaşıyorum. alıntı yaparken de yazdığım kelime alıntının arasına karışıyor bu sorun siteden midir böyle bi sorunu nasıl aşabiliriz acaba?