İhtiyar007
Üye
Biri vbulletin biri xenforo amaeskisi gibi sol alta seçenek eklenebilir.

Biri vbulletin biri xenforo amaeskisi gibi sol alta seçenek eklenebilir.

Bunu yakın zamanda gerçekleştireceğizTelefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayardan girdiğimde de mobil görünümde kalıyor bunun otomatik olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
reklamdan kaynaklı bir sorun, duzeltilecekŞikayeti mesajın sağ üstüne(mesaj gönderme yerinin altına/üstüne/yanına falan) koysak çünkü tıklanmıyor arkaplandaki yere geçiyor. Aynısı bildirim içinde geçerli. Bildirimlere tıkladığımızda https://www.maxicep.com/forum/account/alerts bu sayfa açılsa?
-----------
Arkaplana sizdede tıklanıyor mu?
Cevabınız için teşekkür ediyorum.Bunu yakın zamanda gerçekleştireceğiz
Uygun biryerde gostermeye calisalim pek onemli olmadigindan mobil icin yerimiz kisitli sonucta, kaldirmistikKonuyu açan kişinin ismi gözükecek mi?
evet aynı sorun varMerhaba, bugün yeni bir sorum fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep
2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?
ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustuMerhaba, bugün yeni bir sorun fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep
2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?
ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustu

Tapatalk kullanmıyorumTapatalk çok kasıyor, bir mesaj-konu yerine birden çok atılıyor-açılıyor?

@Ozan geldiğin de bakacaktırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çoğu zamanda bu hatayıda alıyorum , ama sonuç değişmiyo. bu 2 hatayi düzeltilebilecek birisi
Tapatalk kullanmıyorum![]()

Sorun(lar) düzeltildi arkadaşlar, teknik bir sorun oluşmuş

resmi bu siteye yükleBu mobilde nasıl fotoğraf yükleniyor???