İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.

Aynen illa bildirime girmen gerekiyor.
Aslinda üstteki kutucuga tekrar tiklayinca kaybolmasi gerekir

Tepkiler: asigsasi ve 0MG90
eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum

Iyide bu temada zaten hizli olsun diye hersey zorunlu yani ya hic ses cikartmayip ihtiyac olduğunda kullanicaz yada herseyi isteyip yeniden kasan bir formata donusturcez yine mobil temayi

Tepkiler: asigsasi

phasan

Üye
normal sıte bundan 100 kat daha guzel

ANIL

Admin
@Ozan abinin son yorumuna göre tek seçenek olmayacak, değiştirilebilir olması için çözüm üreteceğini yazmış.
@yaren_dede @asigsasi

@Ozan abinin son yorumuna göre tek seçenek olmayacak, değiştirilebilir olması için çözüm üreteceğini yazmış.
@yaren_dede @asigsasi

Sorun yok zaten ama sadece opera mini yazılmış oysaki butun tarayicilari mobile olarak taniyip mobile surumde açılıyor yani sorun orada belirtelim istedik

asigsasi

Üye
Iyide bu temada zaten hizli olsun diye hersey zorunlu yani ya hic ses cikartmayip ihtiyac olduğunda kullanicaz yada herseyi isteyip yeniden kasan bir formata donusturcez yine mobil temayi
dostum önce şu zorunluluğu kaldırsın lar da eksikleri söyleriz hatta görsel olarak anlatacaktım fakat duruyor resimler
@yaren_dede @asigsasi
neden se opera mobil de zorunlu değil

Tepkiler: yaren_dede

phasan

Üye
Safarı ve opera mınıde tema zorun lu bunların yaptıgı ıllakı bunu kullanın demeye gelıyor bana kalırsa zorunlu dıye bırsey olmamalıSuan sadece operada sorun var tema secemıyorum

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sayfa numaraları yok

çoklu alıntı özelliği ve benzer konular yok

Ekli dosyalar

Tepkiler: mürteza16 ve 0MG90

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu anda yeni mobil temaya otomatik yönlendirmeyi devre dışı bıraktım, isteyenler sitenin en altındaki "mobil sürüm / masaüstü sürüm için tıklayın" adlı baglantıya tıklayarak her iki temaya da geçisi sağlayabilir.

Diğer konular ve eksikler için de yourmlarınızı hep bekliyoruz.

Tepkiler: OttomaN TigeR, asigsasi ve 0MG90

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gerek yok diye kaldırmıstık avatarları ve çoklu alıntı ile benzer konuları.
Mobilde pek ragbet görmüyor ve boş yere sayfa yükünü arttırıyor

Sayfa numaraları ise bugun gelecek o hata haklısınız

Tepkiler: GDDR5, asigsasi, 0MG90 ve 1 kişi daha

Son mesajlarda; konudaki son yorumun bir kismini gorebilme ozelligide eklenebilirmi?

Birde bildirim geldiginde ileti kutusuna iki kere tiklayinca ileti kutusu kapansa guzel olur, şu anda ikinci tikta bölüme gidiyor.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tamam onu da not aldım.

Tepkiler: 0MG90, yaren_dede ve asigsasi

asigsasi

Üye
aslında avatarın olması iyi olurdu konuyu kimin açtığı belli olurdu
ve benzer konular en çok konu açarken konu başlığını girince de gelmiyor
light tema zorunlu olmasa normal temadan konuları daha rahat açabiliyorduk
hiç olmasa zorunluluğu kaldırsanız çok makbule geçer.

Önceki sayfada zorunlu olmadığı yazıyor bro denedinmi?

asigsasi

Üye

bu yorumu görmedim kusura bakmayın
Önceki sayfada zorunlu olmadığı yazıyor bro denedinmi?

dostum görmedim

hocam malum turkiye mobil data ucretleri ortada reklamlarin sayisini dusurmenizi talep ediyorum bugun gormedim bu arada

Sayın @Ozan abi bu yeni temada beğen ve cevapla butonları her zaman çalışmıyor, bu ne zaman düzelecek

Soldan açılan panele abone olunan konular secenegi eklenebilirmi? @Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sayın @Ozan abi bu yeni temada beğen ve cevapla butonları her zaman çalışmıyor, bu ne zaman düzelecek
Bu sorunu ilk kez sizden duymaktayim boyle bir sorun olmadigini dusunuyorum? Tarayici ve telefon nedir?

hocam malum turkiye mobil data ucretleri ortada reklamlarin sayisini dusurmenizi talep ediyorum bugun gormedim bu arada
Bizim konumumuzda olup bu kadar az reklam yayinlayan websitesi ben gormedim siz gorduyseniz soyleyin bakalim bir.

Tepkiler: asigsasi, 0MG90 ve Nextman