Buna senin karar vermen gerekiyor.Burada herhangi biri güvenli derse ve sen alış-veriş yapıp da memnun kalmazsan suç onların üzerine kalır sonra.En doğrusu senin güvenmen ve senin kararın.
herkese yardımcı olmaya çalışıyon valla bayağada bi tecrüben ve bilgin var sevdim seni vallaha t.ederim 
şımartma şunuyahu nereye girsem hep senin yorumlarherkese yardımcı olmaya çalışıyon valla bayağada bi tecrüben ve bilgin var sevdim seni vallaha t.ederim
![]()

Rica ederim sağolasınyahu nereye girsem hep senin yorumlarherkese yardımcı olmaya çalışıyon valla bayağada bi tecrüben ve bilgin var sevdim seni vallaha t.ederim
![]()

Belki sohbet etçez
şımartma şunu![]()

Rica ederim sağolasın
Belki sohbet etçez
- - - Eklendi - - -
Bu arada bugün enteresandır bu siteden kılıf aldım![]()

yav mastelaa ne biçim mesaj kastın öyle yavbi yunusemre bide sen fark attınız bi anda bana
içime oturdu bilesin
![]()
Mesaj mı kastımyav mastelaa ne biçim mesaj kastın öyle yavbi yunusemre bide sen fark attınız bi anda bana
içime oturdu bilesin
![]()

Güzel bir siteye benziyorbu siteyi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
Ben de şansıma alış-veriş yaptım ama tabii büyük bir işlem yapacaksak her siteye de güvenilmemeli 
Mesaj mı kastım
- - - Eklendi - - -
Güzel bir siteye benziyorBen de şansıma alış-veriş yaptım ama tabii büyük bir işlem yapacaksak her siteye de güvenilmemeli
![]()
zaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.O konu bayağı önceydi
dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedimzaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.
Ben de şaka için yazmıştım
Kuzum teşekkürler iyi niyetin için 
yav mastelaa ne biçim mesaj kastın öyle yavbi yunusemre bide sen fark attınız bi anda bana
içime oturdu bilesin
![]()

Rica ederim sağolasın
Belki sohbet etçez
- - - Eklendi - - -
Bu arada bugün enteresandır bu siteden kılıf aldım![]()

dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedimzaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.
Sağolasın kuzumkılıf hayırlı olsun bu arada![]()

Ah o N9 konusu en sevdiklerimden birini yaktı
Ah o n9 konusu varyaa ..