Mobilcadde adli site güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre_cod4

Üye
    Konu Sahibi
Mobilcadde adli site güvenilir mi?
Arkadaşlar 5800 model telefonuma bir ürün sipariş edeceğim ancak bu site güvenilir mi size danişmak istedim cevaplarinizi bekliyorum teşekkürler...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Buna senin karar vermen gerekiyor.Burada herhangi biri güvenli derse ve sen alış-veriş yapıp da memnun kalmazsan suç onların üzerine kalır sonra.En doğrusu senin güvenmen ve senin kararın.

andezitt

andezitt

Üye
Buna senin karar vermen gerekiyor.Burada herhangi biri güvenli derse ve sen alış-veriş yapıp da memnun kalmazsan suç onların üzerine kalır sonra.En doğrusu senin güvenmen ve senin kararın.

yahu nereye girsem hep senin yorumlar :D herkese yardımcı olmaya çalışıyon valla bayağada bi tecrüben ve bilgin var sevdim seni vallaha t.ederim :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
aleranol

aleranol

Üye
yav mastelaa ne biçim mesaj kastın öyle yav :) bi yunusemre bide sen fark attınız bi anda bana :D içime oturdu bilesin :(

15097

15097

Üye
bu siteyi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye

Mesaj mı kastım :trip:

- - - Eklendi - - -

Güzel bir siteye benziyor :) Ben de şansıma alış-veriş yaptım ama tabii büyük bir işlem yapacaksak her siteye de güvenilmemeli :ok2:

dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedim :tebessüm: zaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedim :tebessüm: zaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.
O konu bayağı önceydi :) Ben de şaka için yazmıştım :tebessüm: Kuzum teşekkürler iyi niyetin için :tebessüm:

TransformerS34

Üye

Ah o n9 konusu varyaa ..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt