Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobilcadde adli site güvenilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_cod4
Üye
Konu Sahibi
Mobilcadde adli site güvenilir mi?
Arkadaşlar 5800 model telefonuma bir ürün sipariş edeceğim ancak bu site güvenilir mi size danişmak istedim cevaplarinizi bekliyorum teşekkürler...
MasteLaa
Üye
Buna senin karar vermen gerekiyor.Burada herhangi biri güvenli derse ve sen alış-veriş yapıp da memnun kalmazsan suç onların üzerine kalır sonra.En doğrusu senin güvenmen ve senin kararın.
Buna senin karar vermen gerekiyor.Burada herhangi biri güvenli derse ve sen alış-veriş yapıp da memnun kalmazsan suç onların üzerine kalır sonra.En doğrusu senin güvenmen ve senin kararın.
dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedim zaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.
dostum her mesajda sen varsın niyetin iyi ben onu şaka için dedim zaten uzun süredir yoktum. Sen n9 alıcağım dediğin 1-2 hafta sonra bidaa girmedim zaten.