Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Mobil Videolar" Bölümü Hakkında ... Geçici Süre Kapatıldı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan
Üye
Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Negative.. Umarım En Kısa Zamanda Açılır..
Evet, hit ve memnuniyet açısından açılması şart bir bölüm, ancak, sitenin geleceğini de olumsuz etkileyebilecek durumlar yaratabilecek bir bölüm. Gördüğünüz gibi seçim yapması oldukça zor, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Tam uzunluktaki videolar paylasılmadıktan sonra ne kadar iyi gider bilemiyorum sonucta sadece birkaç dk lık videoların paylasıldıgı bölüm olsa da hiç aktiflik olmayacaktır bunu da düşünmek lazım
Tam uzunluktaki videolar paylasılmadıktan sonra ne kadar iyi gider bilemiyorum sonucta sadece birkaç dk lık videoların paylasıldıgı bölüm olsa da hiç aktiflik olmayacaktır bunu da düşünmek lazım
Doğru zaten tam boyutlu videolarda telif sorunu oluyor heralde yinede en iyi sizler bilirsiniz...
sahan55
Üye
ya ne kadar surer bunun acılması veya baska yer varmı boyle tel. vıdeo fılm ındırebılcemız
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Arkadaşlar yeteri kadar sorular cevaplandı ve durum izah edildi artık konu dışı istekler ve yorumlarda bulunulmaması için bu konuyu da bir süreligine kapatıyorum
Videolar bölümünü uzun süre yada hiç açmamayı düşünüyoruz zira bu tip içeriklerin paylasıldıgı siteler zaten var ancak tam uzunlukta film videolarına sitede yer vermemiz bizim yararımıza olacaktır tıpkı tam sürüm pc programlarına yer vermedigimiz gibi ..