"Mobil Videolar" Bölümü Hakkında ... Geçici Süre Kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Negative..
Umarım En Kısa Zamanda Açılır..

wefa58

Üye
bncede hemen açılsın ..

eponisoft

Üye
lanet olsun.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
YA en kısa zamanda acılır inşallah

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Peki Açıldıktan Sonra 3Gp Film Paylaşımı Yeniden Serbest Olacak Mı?

wertyytrew

wertyytrew

Üye
bende 2 gündür video arıyorumdum maxicepte... sağlık olsun açılınca indiririz

degerli43

degerli43

Üye
Ne zaman açılacak? Belli bi tarih var mı?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aslında %50 ihtimal tekrar açmayacağız ama hala düzenlenme aşamasında diyebiliriz ancak ağır gidiyor işlemler ..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya inşallah %50 açılma ihtimalini düşünürsünüz çünkü mobil videolar bölümü cok iyi oluyordu...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, hit ve memnuniyet açısından açılması şart bir bölüm, ancak, sitenin geleceğini de olumsuz etkileyebilecek durumlar yaratabilecek bir bölüm. Gördüğünüz gibi seçim yapması oldukça zor, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ya inşallah %50 açılma ihtimalini düşünürsünüz çünkü mobil videolar bölümü cok iyi oluyordu...
Tam uzunluktaki videolar paylasılmadıktan sonra ne kadar iyi gider bilemiyorum sonucta sadece birkaç dk lık videoların paylasıldıgı bölüm olsa da hiç aktiflik olmayacaktır bunu da düşünmek lazım

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tam uzunluktaki videolar paylasılmadıktan sonra ne kadar iyi gider bilemiyorum sonucta sadece birkaç dk lık videoların paylasıldıgı bölüm olsa da hiç aktiflik olmayacaktır bunu da düşünmek lazım

Doğru zaten tam boyutlu videolarda telif sorunu oluyor heralde yinede en iyi sizler bilirsiniz...:)

sahan55

Üye
ya ne kadar surer bunun acılması veya baska yer varmı boyle tel. vıdeo fılm ındırebılcemız

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeteri kadar sorular cevaplandı ve durum izah edildi artık konu dışı istekler ve yorumlarda bulunulmaması için bu konuyu da bir süreligine kapatıyorum

Videolar bölümünü uzun süre yada hiç açmamayı düşünüyoruz zira bu tip içeriklerin paylasıldıgı siteler zaten var ancak tam uzunlukta film videolarına sitede yer vermemiz bizim yararımıza olacaktır tıpkı tam sürüm pc programlarına yer vermedigimiz gibi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...