mobil veri kapalı varolan bağlantı yok uyarısına kesin çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
ben mobil veriyi açsamda yaramaz.çünkü mobil veri ayarlarının tamamını sildim.daha önceden faturam 70 TL gelmişti.33 TL'lik internet kullanmışım.benim telefon sürekli olarak mobil veriyi açıyor.kendi kendine ama bağlanamıyor.çünkü ayarları sildim.mail widgetları,hava durumu widgetları,twitter,facebook widgetları bol internete ihtiyaç duyuyor.bu yüzden mobil veri kapalı bağlantı yok diyebiliyor.ben alıştım vallaha :)

- - - Eklendi - - -

bende öyle bir sorun olmadı şu ana kadar ücretli sürüme yönlendirme gibi. Benim en çok kullandığım uygulama hatta dizi izlediğim için. Hd kalitesine yakın oynatıyor üstelik indirme seçeneği de var.

cutetube de aynı işi görüyor.ben eski sürüm kullanıyorum.hd kalitesinde oynatıyor.ayrıca indirme seçeneği var :)

MaxipmaN

Üye
ben mobil veriyi açsamda yaramaz.çünkü mobil veri ayarlarının tamamını sildim.daha önceden faturam 70 TL gelmişti.33 TL'lik internet kullanmışım.benim telefon sürekli olarak mobil veriyi açıyor.kendi kendine ama bağlanamıyor.çünkü ayarları sildim.mail widgetları,hava durumu widgetları,twitter,facebook widgetları bol internete ihtiyaç duyuyor.bu yüzden mobil veri kapalı bağlantı yok diyebiliyor.ben alıştım vallaha :)

- - - Eklendi - - -

cutetube de aynı işi görüyor.ben eski sürüm kullanıyorum.hd kalitesinde oynatıyor.ayrıca indirme seçeneği var :)
izlerken wifi devreden çıkıyor ve video kapanıyor nasıl haletcem?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tasarruf modunu kapalı yapıp denediniz mi?

tekinhar

tekinhar

Üye
ayarlar / gizlilikten konumlama bilgisi , fotoya yer kaydetme ve ürün geliştirme acıksa kapatın

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Cnn olmasada oluyor.

anilakbay

Üye
Benim anlamadığım telefon açılırken PIN Kodu ekranında neden yukarda mobil veri kapalı bağlantı yok hatası çıkıyor? Telefon zaten istesede bağlanamaz o an internete öyle değil mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete baglanmaya çalışan uygulamalar var ve sana bilgi veriyor

one2one2

one2one2

Üye
telde cnn vs bisey yok konu :locked:

bytllh

bytllh

Üye
whats up gibi uygulamalarda neden oluyor bzen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
internet kullanan widgetları kullanmayın ve internet bağlantısı gerektiren uygulamaları kaldırarak bu sorundan kurtulabilirsiniz tek tek uygulama işmi yazmaya gerek yok.
Konu :locked:

Üst Alt