mobil veri kapalı varolan bağlantı yok uyarısına kesin çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

nokia603belle

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri kapalı varolan bağlantı yok uyarısına kesin çözüm.
bellede olan bu sorun cnn uygulamasından kaynaklanır.bu uyarıyı almak istemiyorsanız CNN uygulamasını cihazdan kaldırın.

larten123

larten123

Üye
sağol

hakan_710

hakan_710

Üye
cnn olmadan da yapıyor ama yine de sağol. sorunun asıl nedeni ev ekranınızda yada arka planda çalışan bir programın internete ihtiyaç duymasıdır. (hava durumu widgeti vb.)

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a arka planda hiç bir uygulama yok ama mobil veri kapalı yine geliyor ve CNN cihazz da yok nasıl olucak peki ?

23palulu23

23palulu23

Üye
aynen bende de bunun çözümünü bulacak biri yok mu ya ?

Metin MF

Metin MF

Üye
mobil veriyi açın

serinaga

serinaga

Üye
Arka planda sizin görmediğiniz bir uygulama yada widget internete erişmeye çalışıyor. Bunun önüne geçebilmek için netquin mobile security kullanın. İstemediğiniz uygulama yada widgetlerin internet erişimini kapatın ve kurtulun ...
Sözkonusu proğram hem antivirüs hemde firewall, yani güvenlik duvarı oluşturur. Ayarlarından istemediğiniz uygulamaları kontrol erdebiliyorsunuz. Forumda bu uygulama mevcut.

realplayer2

realplayer2

Üye
ve ayarlardaki ürün geliştirme kapalı olmalı. bu mod arada bi internete bağlanıp nokiaya istatistik gönderir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hiçbir zaman karşılaşmadım. Mobil veriyi açın arkadaşlar sonuçta akıllı telefon kullanıyoruz. İnternetsiz olması düşünülemez!

yaren_dede

yaren_dede

Üye
internete bağlanmak istediğinde mobil veri açıp bağlantıya tıklayın ve neyin bağlandığını görün arkadaşlar
arka planda birşey yoksa neye bağlanıyor bu internet illaki bir program kullanmak istiyor bunu

ben bakıyorum mesela ya havadurumu yada email (mesajlar) oluyor genel olarak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ndesk gibi ekran uygulamaları da bağlanabiliyor internete

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[ENGİN' Alıntı:
;5112772]Ndesk gibi ekran uygulamaları da bağlanabiliyor internete

asigsasi

asigsasi

Üye
bu mesajdan gına geldi

23palulu23

23palulu23

Üye
mobil veriyi aç diyen arkadaşlar. Biz wifi ile nete giriyoruz mesala youtube hd uyguluması bazen mobil veriyle girmek istiyor reset atıyorum düzeliyor..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mobil veriyi aç diyen arkadaşlar. Biz wifi ile nete giriyoruz mesala youtube hd uyguluması bazen mobil veriyle girmek istiyor reset atıyorum düzeliyor..

tamamda şu anda bahsettiğin durumun konu ile alakası yok

konu mobil veri ile ilgili açılmış bizde ona göre yorum yapıyoruz

23palulu23

23palulu23

Üye

tamamda şu anda bahsettiğin durumun konu ile alakası yok

konu mobil veri ile ilgili açılmış bizde ona göre yorum yapıyoruz

hayır ya nasıl alakası yok :D bende de mobil veri kapalı diyor arkadaşda okuduğum kadarıyla bu sorundan bahsediyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayır ya nasıl alakası yok :D bende de mobil veri kapalı diyor arkadaşda okuduğum kadarıyla bu sorundan bahsediyor.

dostum arkadaş mobile veri yok uyarısına kesin çözüm demiş yani hangi program bağlanıyorsa onu "kapatmaktan" bahsediyor.

ama sen sorunu biliyorsun ve internet kullanan uygulamayı "çalıştırmak" istiyorsun yani bu konu ile alakası yok demek istedim

umarım kendimi anlatabilmişimdir :)

23palulu23

23palulu23

Üye

dostum arkadaş mobile veri yok uyarısına kesin çözüm demiş yani hangi program bağlanıyorsa onu "kapatmaktan" bahsediyor.

ama sen sorunu biliyorsun ve internet kullanan uygulamayı "çalıştırmak" istiyorsun yani bu konu ile alakası yok demek istedim

umarım kendimi anlatabilmişimdir :)

tamam kardeşim anladım şimdi ama benim sorunu yaşayan varsa da söyleyebilir yani :D :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu youtube hd uygulaması ne ise yapıyor ben bir ara yükledim hoşuma gitmedi hemde hd video için ücretli sürüme yönlendiriyor
bence youtube downloader daha iyi

23palulu23

23palulu23

Üye
bu youtube hd uygulaması ne ise yapıyor ben bir ara yükledim hoşuma gitmedi hemde hd video için ücretli sürüme yönlendiriyor
bence youtube downloader daha iyi

bende öyle bir sorun olmadı şu ana kadar ücretli sürüme yönlendirme gibi. Benim en çok kullandığım uygulama hatta dizi izlediğim için. Hd kalitesine yakın oynatıyor üstelik indirme seçeneği de var.

Üst Alt