Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobil tv yeni kanallar yeni fiyat
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
Mobil tv yeni kanallar yeni fiyat
yeni kanallar yeni fiyat ayda sadece 5.90 tl ye bir ay kullanabileceginiz mobil tv için MOBILTV yaz 7777 ye gönder
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
kaynak: http:
'h716043'
Üye
ayda 6 tl güzelmiş hayırlı olsun
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
kampanya 28 şubat a kadar
yakup_281
Üye
bunlar değilde ben lig tv paketini almayı düşünüyorum ama yayın kalitesi hakkında pek bilgim yok vodafone mobil tvde bu aralar görüntü berbat
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım aylık mobil tv almadan lig tv paketini alamazsın lig tv aylık 10 tl günlük 6 tl
arkadaşın c6-01 inde kullanıyoruz malum programı yok wap üzerindende berbat değmez yani
bynicky
Üye
daha önce 5800 kullanıyordum lig tv görüntü kalitesi çok iyidi ,c6 01 'de aynı şeyi söylemem münkün deil bence bosa para verme ...
schlaflos
Üye
Ben 3 haftadır iphone 3gs tlf.numdan tüm macları izliyorum eger sinyal iyi olursa mükemmel görüntü ve donma olmuyor sadece 40 sn kadar yayın gec geliyor toplam ayda mobiltv+ligtv 14.90 ödedim ayrıca mac izledigimde internetimden kota gitmiyor tavsiye ederim...benim tek sıkıntım tlf.daki izledigim macları Lcd tv'ye aktarıp izleyememek
plusnettr
Üye
Turkcell TV olan uygulamaya Akıllı TV ve Sports TV kanalları da eklenmiştir.
Telefondan zaman zaman donma yapsada genelde akıcı yayını vardır.