Mobil tv yeni kanallar yeni fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Mobil tv yeni kanallar yeni fiyat
yeni kanallar yeni fiyat ayda sadece 5.90 tl ye bir ay kullanabileceginiz mobil tv için MOBILTV yaz 7777 ye gönder

• Beğen
Tepkiler: Baskentliia ve yutkun

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
kaynak: http:

• Beğen
Tepkiler: yutkun
'h716043'

'h716043'

Üye
ayda 6 tl güzelmiş hayırlı olsun

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
kampanya 28 şubat a kadar

yakup_281

yakup_281

Üye
bunlar değilde ben lig tv paketini almayı düşünüyorum ama yayın kalitesi hakkında pek bilgim yok vodafone mobil tvde bu aralar görüntü berbat

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aylık mobil tv almadan lig tv paketini alamazsın lig tv aylık 10 tl günlük 6 tl

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
telefonun renk sayısı piksel sayısı ne kadar fazla ise o kadar kaliteli gösterir

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce nokia 5800 la kullandım ligtv de görüntü iyiydi bir ay alıp deneyebilirsin hoşuna gitmezse iptal edersin :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
üstteki mesajı okumadın herhalde 28 şubata kadar aylık tv 5.90 tl günlük lig tv de alırsan 6 tl toplam 12 tl eder

m542tf

m542tf

Üye
bunlar değilde ben lig tv paketini almayı düşünüyorum ama yayın kalitesi hakkında pek bilgim yok vodafone mobil tvde bu aralar görüntü berbat

arkadaşın c6-01 inde kullanıyoruz malum programı yok wap üzerindende berbat değmez yani

bynicky

bynicky

Üye
daha önce 5800 kullanıyordum lig tv görüntü kalitesi çok iyidi ,c6 01 'de aynı şeyi söylemem münkün deil bence bosa para verme ...

schlaflos

schlaflos

Üye
Ben 3 haftadır iphone 3gs tlf.numdan tüm macları izliyorum eger sinyal iyi olursa mükemmel görüntü ve donma olmuyor sadece 40 sn kadar yayın gec geliyor toplam ayda mobiltv+ligtv 14.90 ödedim ayrıca mac izledigimde internetimden kota gitmiyor tavsiye ederim...benim tek sıkıntım tlf.daki izledigim macları Lcd tv'ye aktarıp izleyememek:(

plusnettr

plusnettr

Üye
Turkcell TV olan uygulamaya Akıllı TV ve Sports TV kanalları da eklenmiştir.

Telefondan zaman zaman donma yapsada genelde akıcı yayını vardır.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt