Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

erengelebek

Üye
konuyu gördüm, yine mobil tv ile alakalı bir soru ama lig tv ile ilgili, şimdi turkcell bi kampanya başlattı ayda 19,9 Tl/130 kntr a ayda 20 saat lig tv izleme imkanı sunuyor, okuduğum kadarıyla donmalar oluyor diyen arkadaşlar var, acaba düzelme varmı bu lig tv paketine abone olan varmı nasıl abone olunduğunu türcellin sitesinde bulamadım, bide görüntü kalitesi nasıl ben spb tv den wi-fi üzerinden çok kaliteli izliyorum ses çok yüksek hatta , şimdi film falan neysede maç izlerken ses gitse hadi o da neyse görüntü donup duruyorsa ve çok kalitesizse abone olmanın anlamı yok, acaba bu pakete üye olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilirmi,

WebStyle

WebStyle

Üye
konuyu gördüm, yine mobil tv ile alakalı bir soru ama lig tv ile ilgili, şimdi turkcell bi kampanya başlattı ayda 19,9 Tl/130 kntr a ayda 20 saat lig tv izleme imkanı sunuyor, okuduğum kadarıyla donmalar oluyor diyen arkadaşlar var, acaba düzelme varmı bu lig tv paketine abone olan varmı nasıl abone olunduğunu türcellin sitesinde bulamadım, bide görüntü kalitesi nasıl ben spb tv den wi-fi üzerinden çok kaliteli izliyorum ses çok yüksek hatta , şimdi film falan neysede maç izlerken ses gitse hadi o da neyse görüntü donup duruyorsa ve çok kalitesizse abone olmanın anlamı yok, acaba bu pakete üye olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilirmi,

Kesinlikle abone olmanı tavsiye etmem. Burada ki yazıları oku sonra tekrar bir düşünün derim.

http://www.maxicep.com/turkcell/3g-mobil-tv-lig-tv-uyelik-hakkinda-soru-242105.html

http://www.maxicep.com/turkcell/yardim-turkcell-lig-tv-paketi-242299.html

passiv€ aggressiv€

Üye
ben hala izleyemedim ya :S

erengelebek

Üye
engineeea arkadaşım teşekkür ederim beni büyük bir külfetten kurtardığın için,artık bu başlık ya da başka başlıkta harika falan yazana kadar böyle bir işe kalkışmayacağım... ilginiz için teşekkür ederim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar bulunduğuz konumda çok önemki 3g vericisi olan baz istasyonlarına yakınsanız çok net ve muhteşem çekiyor biz bunun ilk denemesini merkez baza yakın yaptık ve gerçekten çok ii.yavaş yavaş ilçelere ve küçük yerleşim yerlerinede vericiler ekleniyor zmanla her yerde çekicek (trkcell i.d.)

O zaman ne zaman acaba ?Baya bir merak ediyorumda yıl sonundan önce Çoğu ilçelere gelir mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
merhaba ben mobil tv yi otobüsle giderken bile gayet güzel bişekilde izliyorum,ha muhteşem,harika falan değil, değil ama hareket halinde olmasına rağmen fenada değil yani.cihazım n78 operatörüm Turkcell..ama reklamlara bakınca daha iyi bişiy bekliyorduk o ayrı mesele tabiiki.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
merhaba ben mobil tv yi otobüsle giderken bile gayet güzel bişekilde izliyorum,ha muhteşem,harika falan değil, değil ama hareket halinde olmasına rağmen fenada değil yani.cihazım n78 operatörüm Turkcell..ama reklamlara bakınca daha iyi bişiy bekliyorduk o ayrı mesele tabiiki.

Reklamlar zaten fazlasıyla abartılı olur.Madem yayın kalitesi kötü aynı servis 2g üzerinden neden verilmiyor anlamış değilim.Ve anlamadığım bir nokta yayın kalitesi beklenen düzeyde olmadığına göre 3G hızı Ya şebekeye altyapısına göre değişiyor yada 3G adı verilen cihazlar hala aslında 2G üzerinden çalışıp 3G izlenimi veriliyor (N73 gibi)

<~STaT!c-X~>

Üye
Bilgi için tesekkürler.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkdaşlar bn başladım izlemeye ama hiç memnun değilim (hiçbir mesaj fln gelmedi direk 1 saat bedavaya geçtim)
1)kalite kötü özellikle tam ekran yapınca
2)ses çoğu kanalda düşük kulaklıkla düzelir belki
3)program donup duruo kapatmak zorunda kalıorum
4)ses gelio görüntü yok ne iş çok yavaş program

böle sorunlar var işte hayırlı olsun ama :oke:

Dün Düğün nedeniyle merkeze gitme şansım oldu.Adana da 3G genel olarak merkezlere iyi dağılmış(şebeke sorunu yok gibi).Ancak mobil TV de beklentimi bulamadım.2005-2006 yılındaki telsim cepte tv si ile görüntü kalitesi aşşagı yukarı aynı.Ama "kısmen" hızlı internet sayesinde sadece takılma olmuyor.Birde Kanalların sesi çok kısık çıkıyor.Görüntülü görüşmeyi deneyemedim.Arama yapamadım bir türlü şebeke hatası verdi(sanırım şebeke yetersizliğinden dolayı.Yıllar önce telefondan konuşma yapamazdık bir türlü düşmezdi numara kısmen onu anımsattı bu olay).Şebekeye ne kadar yakın olunursa bu sorunlarda belli oranlarda düzeliyor

Bu ortak sorunlar telefondan telefona değişir mi bilmiyorum

yolgezer88

Üye
valla o kadar net ki ankara esat ta süper bişi lig tv ye geçip görüntüyü tv ye aktarmak baya iyi olur sanırım

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bende daha izlemedim ama yokdan iidir.

epson81

epson81

Üye
daha deneyemedim

mer32

mer32

Üye
antalyadan lig tv yi izlemeye çalışıyorum ama nafile görüntü donuyor ses kesik kesik geliyor daha türkcell nu işi tam olarak yapmmamış bence üye olmayın boş yere 130 kontör gitmesin ben oldum pişman oldum

--------------- Ekleme ---------------

ama diğer illerde durum ne bilmiyorum vodafone harika mobil tv si onada üyeliğim var süper çekiyor
mp4 kalitesinde hemde vodafone d smart almış onada üye olmayı düşünüyorum. futbol smart ve bankasya ligi vede gs fb şampiyonlar ligi maçlarını izleyebiririz yani ayda 80 kontör kota limitide yok
keşke vodafone spormax alsada premier ligi izlesek vodafonede

mitosan

Üye
eline sağlık

yeahman96

Üye
jesualdo BNDE 5320 KULLANIYORUM RAPIDSHAREDEKİ PAYLAŞTIĞIN LİNK KIRIK İSTERSEN MSN MI VERİİM SANA at onu tamm mı

wert_65

Üye
saol emeğine sağlık

imamramazan

imamramazan

Üye
sağol

electro77

electro77

Üye
Evet çok kötü anca merkezi bir yerde 3g şebekesine yakın olan yerlerde güzel çekiyor ama bir kanalı açana kadarda insanı sinir ediyor o ayrı.

ert_an

Üye
saol

link nerde

saol:oke:

Teşekür et butonu....:oke:unutma

gayseriliyim

Üye
teşkr