arkadaşlar çok acil bi sorunum var .benim telefonum nokia 3120 classsic ve 3g yi destekliyor 3 gün önce 3g yazıp 2323 e yolladım daha sonra gelen mesajda 3g geçiş talebiniz alındı talebiniz onaylandığında kısa mesajla bilgi werilecektir yazıyordu.bi kaç saat sonra tekrar mesaj geldi turkcellılerle ilk ay 1 saat goruntulu konusmanız bedawa mobıl tw servisimizide cok yakında bedawa deniyebileceksiniz yazıyordu .Ertesi gün gelen mesajda ise ilk ay toplam 1 saat mobil tw yi bedawa kullanabilirsiniz hemen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yi tıklayın yazıyordu.bu sabah gelen mesajda ise mobil tv ayarlarınız az sonra gelecektir soru ekranına 1234 yazarak ayarlarınızız kaydedin yazıyor.benim aklıma takılan soru şu:BEN MOBİL TW AYARLARINI YAPTIKTAN SONRA HERHANGİ Bİ ÜCRETLENDİRME OLACAK MI YANİ KONTÖRÜM GİDECEK Mİ???ÇÜNKÜ İNTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA PAKET ALMANIZ GEREKİYOR FALAN DİYOR AMA TELEFONUMA GELEN MESAJDADA İLK AY BEDAVA YAZIYOR AKLIM ÇOK KARIŞTI.LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİRİ ÇOK ACİL YARDIMCI OLSUN..ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK TŞK EDİYORUMM