Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Slm arkdaslr bnde nokıa 7610 var vodafn mobıl tv hepsini yaptım baglanrıken real player bant genıslgi yetersız diyor 6600 7610 dan izleyn varsa yazsn ayarları yardmlarınızı beklyorm teşekrler

kullandığın telefonlar 3G teknolojisini desteklemiyor. Bu nedenle 3G nin hiçbir servisinden yararlanamazsın.

furkanfurfurkan

Üye
çok gerekli bişe

Bravery

Bravery

Üye
arkadaşlar bedavayı hiç birşey yazmadan veriyor..
kaç dakikanızın kaldıgını öğrenmek icin KALAN yazın 2222'e gönderin size kalan dakikanızı söyleyen mesaj gelsin...

alemci03

Üye
gönderdim paketiniz bulanmamaktadır diyor

ardaaga

Üye
türkcell ve vodafon mobil tv ayarlarını telefondan bakıp buraya yazabilecek varmı telefona format attım tüm ayarlar gitti yenden yapmayı deniyorum zaten üyeliğiniz var fln diyor ayarları buraya yazarsanız çok sevinirim

Mebuchadnezzar

Üye
Ben n70 kullanıyorum mobil tvye bağlanamiyorum neden acaba :s

ardaaga

Üye
hata olarak ne gönderior nerde takılıyorsun

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
Ben n70 kullanıyorum mobil tvye bağlanamiyorum neden acaba :s

bende bağlanamıyorum bağlantı hatası veya bant genişliği yetersiz diyor dün çarşıya gitmiştim çeken bir yere baktım 3g geldi hemen waptan bağlantım rasgele fox tv yı açtım bağlatı hatası dedi sonra show tv yi zçtım çalıştı ve gayete güzelti sonra o bağlantıda KOPTu !! Yani anlacağın bende bu durumu anlamıyorum sürkli müşteri hizmetlerini arıyorum daha çalışmalar devam ediyor gibi şeyler diyorlar .Daha çok beklicez heralde :)

cglr07

cglr07

Üye
arkadaşlar bana mesaj gelmiştir bu adresten mobil tvyi indirebilirsin die şuanda bulunduğum bölgede 3g şebekesi yok bu yüzden indirmedim ama bilgisayar ile bu adrese girdiğimde görüntülenmiyor acaba bu normal mi bir wap sitesi olduğu için yoksa şuanda çalışmıyor mu bu adres ve telefondan indirmeye kalksam ücret alınıyor mu ? birisi şu programı upload edebilir mi acaba

oktayyy34

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba.. yazdığınız sağlıklı bilgilerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum fakat sabahtan beri bi problemim var bu konuyla ilgili ve halledemedim nolur yardımcı olun :(

telefonum nokia 6288.. uygulamalar kısmına veya başka yerlere baktığımda telefonumda real one player ya da realplayer gibi bişi göremedim.. tüm ayarlarım tamam, fakat mobil tv izlemeye çalıştığımda (örnegin TJK TV) , TJK mpeg 4 yükleniyor diyor, bekliyorum.. sonra yanıt yok, tekrar deneyin diyor.. ve inanın delirmek üzereyim bu problemden dolayı.. acaba bu neyden kaynaklanıyor olabilir? realplayer'dan ise, bunu cep telefonuma nasıl indirip kurabilirim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, inşallah en kısa sürede yanıt veren olur :)

sevgiler ...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bence 2 sene sürer düzelmesi :)

huso2005

Üye
mobiltv sayfasından uygulamayı indiremeyenler N95 için

eurowision

eurowision

Üye
olmuyo vodafona mesaj atıyorum (Mtv ac 3636)'ya gönderiyorum ama telefonunuz desteklenmiyo yi ziyaret edin felan yazıyo 20 kez denedim olmuyo ne proğram indirebildim nede vodafone liveden girebildim Çünkü üyeliğim aktif olmuyo TELEFON MODELİM DESTEKLİYO OLMASINA RAĞMEN NOKİA N79 ama dünya 3G devinden tık yok ? :@ Müşteri hizmetlerini aradım bana mobil internet ayarını yolladı zaten vardı kapatttı budur olay ayıp yha.......

alemburda

alemburda

Üye
arkadaşlar çok acil bi sorunum var .benim telefonum nokia 3120 classsic ve 3g yi destekliyor 3 gün önce 3g yazıp 2323 e yolladım daha sonra gelen mesajda 3g geçiş talebiniz alındı talebiniz onaylandığında kısa mesajla bilgi werilecektir yazıyordu.bi kaç saat sonra tekrar mesaj geldi turkcellılerle ilk ay 1 saat goruntulu konusmanız bedawa mobıl tw servisimizide cok yakında bedawa deniyebileceksiniz yazıyordu .Ertesi gün gelen mesajda ise ilk ay toplam 1 saat mobil tw yi bedawa kullanabilirsiniz hemen yi tıklayın yazıyordu.bu sabah gelen mesajda ise mobil tv ayarlarınız az sonra gelecektir soru ekranına 1234 yazarak ayarlarınızız kaydedin yazıyor.benim aklıma takılan soru şu:BEN MOBİL TW AYARLARINI YAPTIKTAN SONRA HERHANGİ Bİ ÜCRETLENDİRME OLACAK MI YANİ KONTÖRÜM GİDECEK Mİ???ÇÜNKÜ İNTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA PAKET ALMANIZ GEREKİYOR FALAN DİYOR AMA TELEFONUMA GELEN MESAJDADA İLK AY BEDAVA YAZIYOR AKLIM ÇOK KARIŞTI.LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİRİ ÇOK ACİL YARDIMCI OLSUN..ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK TŞK EDİYORUMM
evet durumu biraz Turkcell kullanıcıya yanlış açıklıyor. 1 Ay boyunca 1 saat görüntülü konuşma ve ayrı olarak 1 saatte 1 ay boyunca kullanabileceğin 1 saatlik mobil tv hediye ediyor. Her iki kampanya da 1 aylık 1 saat bedava kullanımları 1 ay boyunca toplam 1 saat için geçerlidir. Zaten bu kısım kullanıcıların kafasını karıştıyor 1 saat günlük mü yani 30 saat mi yoksa 1 ay = 1 saat mi ?
Ama sonuç olarak 1 Ayda = 1 Saat

ademoz05

ademoz05

Üye
bence çok güzel

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
deneyelim bakalım nasılmış

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşalr 1 saat mobil tv izleme hakkım var ama bağlantı hatası diyor Mobil tv ayarıda var

black_net

black_net

Üye
bende merak ettim banada öğretin bu program araştırmayı

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar artık düzeldi bnde tamamen hiç sorun yaşamıorum ama bedava paket bitmek üzere:(

goko3535

goko3535

Üye
brdr görüntü kalitesini vb sorunlarını düzeltmek için türkcell müşteri hizmetlerini arayın ayarları yeni yaptırın bizim bi brdr yaptırdı oldu

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
brdr görüntü kalitesini vb sorunlarını düzeltmek için türkcell müşteri hizmetlerini arayın ayarları yeni yaptırın bizim bi brdr yaptırdı oldu
buda bi yöntem ama dediğim gibi çoktan düzeldi bnde sizleri bilemem ama durumunuz ne.

Üst Alt