Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

johnymu67

Üye
bağlantı hatasını nasıl düzeltecez telefon n73

ardaaga

Üye
türkcell wap ile bağlanıcaksın onuda seçmek için menü internet ayarlar erisim noktası herzaman sor bunu yaptıktan sonra girerken türkcell wapı seçersin

kutalmis

Üye
nereye tamammış allasen ya!
kanyon'da turkcell 3G standina gidip, "mobil TV nedir görebilir miyim?" dedim. "hemen gösterelim" dediler, aldık telefonu elimize bastık düğmelere... ekranda beliren yanıt "sunucu şu an müsait değildir"
bu mudur tamam olan şey!

obaskan

Üye
selam arkadaşlar,
vodafone kullanıcısıyım telefonum nokıa n 95 8gb, mobil tv ye üye oldum vodafonelive üzerinden üye olduğum kanallardan birine girdiğimde hemen tv yayınınız istenmektedir!lütfen bekleyin diye bir yazı çıkıyor ve ekran o şekilde kalıyor. 3g bulunduğum yerde iyi çekiyor. bu real player ayarlarından bahsedildi. ben real playerla ilgili herhangi bir ayar yapamıyorum. yani sitelerdeki videoları oynat tarzında bir ayardan bahsediyorum. ben girdiğim sitelerdeki videolarıda izleyemiyorum. sorun acaba burdan kaynaklı olabilirmi. bunun ayarının nasıl yapılacağını yada sebebinin ne olacağını bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. vodafone müşteri hizmetleri konuyla ilgili teknik servisle görüşün falan dedi ama teknik servise ulaşmak ne mümkün. herifler dağaldı 2-3 günde. görüntülü konuşmada bi nasip olmadı:)
şimdiden teşekkürler.

ardaaga

Üye
arkadasım önce menüden görüntüye gel onun içinde real player var onu aç seçenekler- ayarlar-bağlantı-şebeke varsayılan erisim noktasını vodafone mobil tv yap ondan sonra çık ordan mesajlara gir orda sana tv izlemek için gelen linke tıkla bağlanırken vodafon live seç (kullanılabilir erisim noktasını ayarlamak için menü-internet-ayarlar-erisim noktası herzaman sor de)sonra kanal listesi gelcek istediğin kanalı seç bir süre bekle yükleniyor diye birsey demesi lazım yüklendikten sonra doya doya izle

keremkaracasulu

Üye
arkadaşlar, dikkat edin, türkcell de Mobil TV limitli, günde 4, ayda 20 saati aştığınızda, dakika başına 0,13 TL ücretlendiriliyorsunuz!! Bununla birlikte, şuan gördüğünüz 5 TL indirimli fiyat, daha sonra 10 TL olacağı yazıyor internet sitesinde.. Ben Vodafone'luyum, ne limit var ne de daha sonra fiyat artışı.. Hem 2 G hem 3G de izlenebiliyor Mobil TV, rahat rahat izliyorum valla=)

Bravery

Bravery

Üye
benim telde waptan giriyor ama ben kanala tıkladığımda bağlantı hatası veye bant genişliği yetersiz diyor ne yapmam lazım yardım edermisin :allalla:

telefonunda anten simgesinin orda 3G yazıyor mu? eğer yazmıyorsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
birde mobil tv ayarını almadıysan o da yapıyor olabilir.
benim real player de mobil tv ayarları ayarlı yani yapman gereken AYAR MOBİLTV veya AYAR TV yazıp 2222'ye kısa mesaj yollamak,sonra gelicek olan yapılandırma mesajı ile bu ayara sahip olmuş oluyorsun..
bu yazdıklarım dışında başka aklıma gelen bişey yok eğer bunları yapmışsan ve yine olmuyorsa en iyisi turkcell müşteri hizmetini aramak..
:oke:

sinem4159

sinem4159

Üye
arkadaşlar eğer şebekenizde 3g yazmıyorsa zaten edge hızıyla açar ve dolayısıyla ondan bişi beklemeyin.3g yazıyorsa açın mobil tv yi ozman göreceksizin ne kadar güzel olacak.en kısa zamanda heryerde kullanabileceksiniz ama dha çok yeni:oke:

glory27557

Üye
tessekur

legendlover

Üye
arkadaşlar çok acil bi sorunum var .benim telefonum nokia 3120 classsic ve 3g yi destekliyor 3 gün önce 3g yazıp 2323 e yolladım daha sonra gelen mesajda 3g geçiş talebiniz alındı talebiniz onaylandığında kısa mesajla bilgi werilecektir yazıyordu.bi kaç saat sonra tekrar mesaj geldi turkcellılerle ilk ay 1 saat goruntulu konusmanız bedawa mobıl tw servisimizide cok yakında bedawa deniyebileceksiniz yazıyordu .Ertesi gün gelen mesajda ise ilk ay toplam 1 saat mobil tw yi bedawa kullanabilirsiniz hemen yi tıklayın yazıyordu.bu sabah gelen mesajda ise mobil tv ayarlarınız az sonra gelecektir soru ekranına 1234 yazarak ayarlarınızız kaydedin yazıyor.benim aklıma takılan soru şu:BEN MOBİL TW AYARLARINI YAPTIKTAN SONRA HERHANGİ Bİ ÜCRETLENDİRME OLACAK MI YANİ KONTÖRÜM GİDECEK Mİ???ÇÜNKÜ İNTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA PAKET ALMANIZ GEREKİYOR FALAN DİYOR AMA TELEFONUMA GELEN MESAJDADA İLK AY BEDAVA YAZIYOR AKLIM ÇOK KARIŞTI.LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİRİ ÇOK ACİL YARDIMCI OLSUN..ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK TŞK EDİYORUMM

ardaaga

Üye
türkcell 3g ye geçenlere hediyesi o dediğin ilk ay 1 saat mobil tv ve görüntülü görüsme veriyor 1 saat bittikten sonra paket alıp izliceksin yani suandfa kullanmalık 1 saat bedavan var bende suanda onu kullanıyorum

ardaaga

Üye
ben vodafonuda kyllanıyorum türkcelide ikisinde de sorunum yok sorusu olan sorabilir elimden geldiğince yardım ederim

emesut

emesut

Üye
Şu turkcell in verdiği programı internetten indirme imkanımız yokmu..
Ben 2 -3 kere mesaj attım ama bana vermedi programı turkcell..
İlk gün mesajla link gönderdi al izle burdan diye girmeye çalışdım hem girmedi hem kontörümü yedi.

ardaaga

Üye
normal wap porttan izle ozaman oda zor deil kullanması

jesualdo

Üye

arkadaslar bende 5320 kullanıyorum bende oldu.İsteyen arkadaslar indirip deneyebilir.

alemci03

Üye
nokia 5700a verdiğin programı yükledim erişim ayarlarını da kendim yaptım.çünkü turkcell desteklemior diyor ama pro çalıştı. . proya girdim paketiniz yok diyor turkcell 1 saat ücretsiz vermiyor mu?

jesualdo

Üye
Vallaha bilemiycem kardeşim çokta bir fikrim yok bu konularda bende 5dk falan gösterdi.Sonra bağlantı hatası dedi kontör falanda gitmedi.

amon35

amon35

Üye
nokia 5700a verdiğin programı yükledim erişim ayarlarını da kendim yaptım.çünkü turkcell desteklemior diyor ama pro çalıştı. . proya girdim paketiniz yok diyor turkcell 1 saat ücretsiz vermiyor mu?
evet ya bedavayı nasıl etcez :agla

Harun509

Üye
Slm arkdaslr bnde nokıa 7610 var vodafn mobıl tv hepsini yaptım baglanrıken real player bant genıslgi yetersız diyor 6600 7610 dan izleyn varsa yazsn ayarları yardmlarınızı beklyorm teşekrler

Üst Alt