Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.
mobile light ta beğen ve bildirimler butonu koysanız yeter daha hiçbir şeye gerek yok mesaj editörünede gerek yok

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.

uğraşıyorsunuz ve iyi de yapıyorsunuz. Tekrar teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya ben telefondan m.maxicep.coma giremiyorum oluyor öyle giriyorum ama buseferde hesaba giriş yapamıyorum nasıl oluyor anlamadım :hmmm tlefon n8

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Admin o kadar uğraşmış baştan sıfır site yapmış... Emeğe saygı. Admin Mobil light' nin neden geliştirilemediği hakkında önceki mesajlarında gerekli açıklamayı yaptı. Mesaj yazmadan önce bi zahmet bakın.
İnsan umduğunu değil bulduğunu yer...

emeğe saygımız var çok şükür ama bi iphoneumuz yok ki m.maxicep.com adresinde keyifle dolaşalım. Bide üstüne 2g bindimi ayrıca yeni sekme açılmaması tam soğutuyor :(

- - - Eklendi - - -

su anda geliştirdiğiniz tema ne kadar az içerikli olursa olsun mobile light temasının en içeriklisinden daha yavaş olur. Kötü mu olurdu birinin profiline girip bütün bilgilerine mobile light temasinda bakabilseydik veya bildirim gelseydi beğen yapabilseydik

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Doğruyu söylemek gerekirse mobil i bende sevmedim light daha iyi :D

@ErdemGldr, Alınmassın dimi? O kadar emeğin arkasından bu laflara? :(

Süleyman

Süleyman

Üye
Doğruyu söylemek gerekirse mobil i bende sevmedim light daha iyi :D

@ErdemGldr, Alınmassın dimi? O kadar emeğin arkasından bu laflara? :(

dinime küfreden müslüman olsa.
Geçen gün adam emek vermiş biraz emeğe saygı diyordun. Ne oldu?

asigsasi

asigsasi

Üye
ah sülüman ah :D

anılbaran

anılbaran

Üye
yanlışım varsa düzeltin ama benim bi sıkıntım var .Begen butonu çıkmıyor. Ayrıca gelişmiş cevaplama panelini kullanamıyorum orası gri oluyor cevap yazamıyorum oradan. Opera mini 6.5 kullanıyorum. Bu sorunu çözebeilirsiniz sevinirim.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

anılbaran

anılbaran

Üye
Birde bildirimler çıkmıyor mu ? Begeni ,şikayet,ziyaretçi mesajı gibi ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yanlışım varsa düzeltin ama benim bi sıkıntım var .Begen butonu çıkmıyor. Ayrıca gelişmiş cevaplama panelini kullanamıyorum orası gri oluyor cevap yazamıyorum oradan. Opera mini 6.5 kullanıyorum. Bu sorunu çözebeilirsiniz sevinirim.

mobil site tamamen flash içerikli olduğu için öyle. Opera minide flash desteği yok.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çok kasıyor ya ben normal girişten daha hızlı olur diye bekliyodum

cukuleaks

Üye
Konuyu ilkkez görüyorum bilseydim daha önceden gelirdim :)
Herşeyden önce kötü bi amacımın olmadığını belirtmek isterim ve tamamen iyi bir niyetle belirtiyorumki tehlike seviyesini tam olarak bilmesem bile mobil maxicepte güvenlik açığı var. Ha bu açıdan bakarsak her sitede var. Zaten sorun o açığın kontrol edilebilir olmasıdır. Ben sadece açık olduğunu gördüm. Belki haddime değil ama bildiklerim bari bi işe yarasın diye ve daha iyi bi Maxicep için söyledim :)

- - - Eklendi - - -

Kimse güvenlik açısından bakmamış siteye :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Daha önce böyle bir istek oldumu bilmiyorum göremedim.Olduysada kusura bakmayın.
Mobilden
daha önceki kayıtlı eklentimi ekliyemedim, eklenmiyorda sanırım ,yardım isteyen bir kişiye siscontents programını paylaşacaktım paylaşamadım eklentimde olduğu halde ,ama sadece yeni eklenti eklenebiliyor ,kayıtlı eklenti eklenemiyor.
Bunada bir yenilik gelirse süper olur.

cukuleaks

Üye
www.maxicep.com/forum sayfa açılır açılmaz bütün kategoriler yükleniyor. Fakat m.maxicep.com/forum da sayfa açıldıktan sonra yaklaşık 10 saniye boyunca kategorileri tek tek yüklüyor. Bence düzeltilmesi lazım ....

asigsasi

asigsasi

Üye
bir adet admin aranıyor:D
Kullanıcı Adı: ErdemGldr
Üye Rütbesi: Baş Çavuş
Son aktivitesi: 17.09.2012 12:49:31

benighted

benighted

Üye
mobil site icin donanimhberin mobil versiyonu cok hosuma gidiyor neredeyse masaustu gorunumdeki herseyi mobil versiyonlada yapabiliyoruz ve opera mini ile tam uyumlu oradan da faydalinabilinir diye dusunuyorum oradaki benzer ozellikler.ornegin konu cevaplama paneli harika smilelar diger birsuru ozellik de mobil surumde de var bizim mobil versiyonda hicbiri yok.umarim kisa sure de daha gelisir.

Süleyman

Süleyman

Üye

resimde görünen açılır menüye şikayetleriniz kısmı eklenirse güzel olur bence. Mobilken şikayetleri takip etmek için masaüstü görünümünd geçmek zorunda kalıyoruz.
Fakat Bir sorun var. Mesela şuan bu konudayken resimde görünen açılır menü simgesine tıkladığımda menü açılmadı. Açmak için forum ana sayfasına dönmek gerekiyor. Ayrıca örneğin mesaj geldiğinde bu en üstteki açılır menü simgesinin yanına 'Yeni mesaj' uyarılar koyulabilir. Çünkü mesajımız varmı diye tekrar ana sayfaya dönüp sayfanın üst tarafındaki 'Hoşgeldiniz .........' yazan açılır menüyü açarak kontrol etmek zorunda kalıyoruz. Birde şu opera minideki beğen tuşu halledilse çok güzel olur. Telefonun kendi tarayıcısında çok kasıyor. Malum symbian :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
beğen butonu yine yok ve Maxi Cep ayrı yazılmış.

Üst Alt