Mobile light teması basit, kullanışsız, eksiklerle dolu bir temaydı.
Şuan en amatör sitelerde bile mevcut olan bir tema. Görsel açıdan da kötü bir tema.
Bence böyle yani.
MaxiCep bir cep telefonu sitesi olduğuna göre, kullanıcıların çoğu da mobil olarak girecektir foruma..
Kullanıcıları mobile light gibi bir temayla karşılamaktansa; kullanışlı, kapsamlı, estetik ve özgün bir temayla karşılamak daha iyidir..
Hız konusunda hiçbir sıkıntımız yok temamız gayet hızlı. Birkaç hata ve eksikler giderildikten sonra eminim herkes memnun kalacaktır.
Ben katılmıyorum dediklerineze. Bence tek eksiği beğen butonuydu. Ama üzerinde çalışılmadığı için birsürü hata eklendi
Mobile light teması basit, kullanışsız, eksiklerle dolu bir temaydı
sonu şu an hüsran oldu benim için404 Not Found
nginx
Siz girebildiğinize dua edin operadan bu hatayı alıyorum ben![]()
Bilgilendirmeyi bu kadar geç yaptığım için özür dilerim. İki gündür mobil siteyle ilgilenmekteyim. Siteyi kısa bir süreliğine bakıma aldık en kısa sürede hatalardan arındırılmış bir şekilde tekrar aktif olucak.
Mobil light arayuzunu kaldirmayinda ne yaparsaniz yapin.

Ya bu mobile light 2 gündür şuna başladı:
Hesaptan atıyo sürekli. Mesela hesaba girdim diyelim aradan 5dk geçmeden grş yap dyo.
Tarayıcım:Opera mobile

Millet tablet bilgisayar ekranında telefon kullanmıyor. Bence en.azından benim gibi Galaxy Mini kullanıcıları için light tema kalsın. Diğer m.maxicep.com takibi çok zorlaştırıyor.