Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
aslında dediklerin yapılabiir ama tşk hakkında hâla ozan abiye güveniyom

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Mobile light teması basit, kullanışsız, eksiklerle dolu bir temaydı.
Şuan en amatör sitelerde bile mevcut olan bir tema. Görsel açıdan da kötü bir tema.
Bence böyle yani.

MaxiCep bir cep telefonu sitesi olduğuna göre, kullanıcıların çoğu da mobil olarak girecektir foruma..
Kullanıcıları mobile light gibi bir temayla karşılamaktansa; kullanışlı, kapsamlı, estetik ve özgün bir temayla karşılamak daha iyidir..
Hız konusunda hiçbir sıkıntımız yok temamız gayet hızlı. Birkaç hata ve eksikler giderildikten sonra eminim herkes memnun kalacaktır.

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah diyelim mobil sitenin çıkmasını 1 sene bekledik düzelmesi içinde bi o kadar bekleriz herşey bizim için değilmi zaten

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bazı hatalar... :D
1- mesaj yazdığımda kendi yazı tipim ile yazmıyor...(profilden seçtiğim yazı tipini kullanmıyor)
2- Gelişmiş mesaj paneli açılmıyor. İlk sayfaya atıyor.
3- Konulara girdiğimde her seferinde ilk sayfayı açıyor. (normalde okumadığım son mesaja göstermesi gerekiyor)
4- Mesaj yazdığımda ilk sayfaya atıyor.(normalde mesajı yazdığım sayfada kalması ve mesajımı göstermesi gerekiyor.)

ismail

ismail

Üye
Mobile light teması basit, kullanışsız, eksiklerle dolu bir temaydı.
Şuan en amatör sitelerde bile mevcut olan bir tema. Görsel açıdan da kötü bir tema.
Bence böyle yani.

MaxiCep bir cep telefonu sitesi olduğuna göre, kullanıcıların çoğu da mobil olarak girecektir foruma..
Kullanıcıları mobile light gibi bir temayla karşılamaktansa; kullanışlı, kapsamlı, estetik ve özgün bir temayla karşılamak daha iyidir..
Hız konusunda hiçbir sıkıntımız yok temamız gayet hızlı. Birkaç hata ve eksikler giderildikten sonra eminim herkes memnun kalacaktır.

Ben katılmıyorum dediklerineze. Bence tek eksiği beğen butonuydu. Ama üzerinde çalışılmadığı için birsürü hata eklendi

asigsasi

asigsasi

Üye

Ben katılmıyorum dediklerineze. Bence tek eksiği beğen butonuydu. Ama üzerinde çalışılmadığı için birsürü hata eklendi

aynen dostum

- - - Eklendi - - -

mobil site bakımda mi açılmıyor bi sıkıntı daha var masaüstü görünümünün rengi ile uyumlu olabilir

- - - Eklendi - - -

Mobile light teması basit, kullanışsız, eksiklerle dolu bir temaydı

basit ve kullanışsız olduğu için mi çoğunluk mobile light kullanıyor eksikleri tamamlamak yönetime düşüyordu yeni mobil sitenin mobile light gelişmişi olarak hep hayal ediyordum ki :( sonu şu an hüsran oldu benim için

lgkg300

lgkg300

Üye
Açıkçası ben mobil light'a alıştım. m.maxicep.com doğrusu beni hayal kırıklığına uğrattı.
şuan siteye erişim yok

asigsasi

asigsasi

Üye
:bakim:m.maxicep.com:bakim:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
404 Not Found

nginx
Siz girebildiğinize dua edin operadan bu hatayı alıyorum ben :zong:

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Bilgilendirmeyi bu kadar geç yaptığım için özür dilerim. İki gündür mobil siteyle ilgilenmekteyim. Siteyi kısa bir süreliğine bakıma aldık en kısa sürede hatalardan arındırılmış bir şekilde tekrar aktif olucak.

Lenneth

Üye
Bilgilendirmeyi bu kadar geç yaptığım için özür dilerim. İki gündür mobil siteyle ilgilenmekteyim. Siteyi kısa bir süreliğine bakıma aldık en kısa sürede hatalardan arındırılmış bir şekilde tekrar aktif olucak.

Mobil light arayuzunu kaldirmayinda ne yaparsaniz yapin.

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ya bu mobile light 2 gündür şuna başladı:
Hesaptan atıyo sürekli. Mesela hesaba girdim diyelim aradan 5dk geçmeden grş yap dyo.
Tarayıcım:Opera mobile

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ya bu mobile light 2 gündür şuna başladı:
Hesaptan atıyo sürekli. Mesela hesaba girdim diyelim aradan 5dk geçmeden grş yap dyo.
Tarayıcım:Opera mobile

Operanın sorunu olabilir. Normal tarayıcı ile dene. :oke:

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Bu sefer istemedi:D

plusnettr

plusnettr

Üye
Millet tablet bilgisayar ekranında telefon kullanmıyor. Bence en.azından benim gibi Galaxy Mini kullanıcıları için light tema kalsın. Diğer m.maxicep.com takibi çok zorlaştırıyor.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Millet tablet bilgisayar ekranında telefon kullanmıyor. Bence en.azından benim gibi Galaxy Mini kullanıcıları için light tema kalsın. Diğer m.maxicep.com takibi çok zorlaştırıyor.

Tema kaldırılacak diyen kim? :ehe

EneSinan

EneSinan

Üye
herkezde android vs kullanmıyor ya en düşük telefona göre tasarlasaydiniz. opera 5.1'de çok dandik ben begenmedim. Normal eski mobil sürümu kullanıyorum bu daha iyi.

lgkg300

lgkg300

Üye
chip in mobil sitesi çok güzel dizayn edilmiş neredeyse sıfır hata..
oradan ilham alinabilir. ayrıca en yakın zamanda android veya iOs Uygulamasını bekliyoruz bu mümkün mü

Üst Alt