Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben yeni mobil site yerine daha önce kullandığımız Mobil Light temayı tercih ederim onda daha kolay takip ediliyordu bu yeni mobil site kolaylık değil tamamen zorluk olmuş hiç beğenmedim açıkçası
zaten hemen beğenilmez ilk hataların ve önerilerin alınması lazım.

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben neden m.maxicep.com'dan mesaj yazamıyorum ? Nasıl yazılıyor mesaj oradan ? :zzz:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun diyelim.bişey sormak istıyorum alıntı yaparak yorum yazmak ısteyınce mesaj paneli açılmıyor herkeste böylemi bunun bir ayarı varmı?

Joker.

Joker.

Üye
Ben daha yeni test ediyom ancak Mesaj yazınca direk 1 sayfaya atıyo durduğumuz sayfaya değil

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler:

Lenneth

Üye
Mobil light gibi kullanisli bir arayuzu birakip buna mi geciyorsunuz ?

Karman karisik, ne nerde belli degil, yavas calisip yukleniyor..

Maxicep adina yakisir bir sekilde en kullanisli mobil arayuzlerden birine sahip, bunu bozmayin derim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobil light gibi kullanisli bir arayuzu birakip buna mi geciyorsunuz ?

Karman karisik, ne nerde belli degil, yavas calisip yukleniyor..

Maxicep adina yakisir bir sekilde en kullanisli mobil arayuzlerden birine sahip, bunu bozmayin derim.
emin ol geliştirilse daha iyi olur. mobil sitenin avantajı çok büyük. zaten ilk denemede başarılı olması beklenemezdi.

asigsasi

asigsasi

Üye
[ENGİN];5113142' Alıntı:
hayırlı olsun diyelim.bişey sormak istıyorum alıntı yaparak yorum yazmak ısteyınce mesaj paneli açılmıyor herkeste böylemi bunun bir ayarı varmı?

bende de öyle

- - - Eklendi - - -

emin ol geliştirilse daha iyi olur. mobil sitenin avantajı çok büyük. zaten ilk denemede başarılı olması beklenemezdi.

bu olayı daha önce bir çok defa dedik mobile light temasına beğen ve bildirimler butonu konulsa diye fakat dinleyen olmadı

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bazı Hatalar... :D

• Beğen
Tepkiler: ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
valla aynı dedektif gibisin

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR, ve asigsasi
ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
arkadaslar tum sorunlarla ilgilenmekteyim, açıklayıcı mesajlar için teşekkür ediyorum, en kısa sürede burada belirttiğiniz tüm sorunları halledilmiş olacak.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir üye kendi yazdığı mesajı beğenebiliyor, bildirimlerde görünmüyor ama beğeni sayısına etki ediyor...

Yakında milletin beğeni sayısı tavan yapar :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
plusnettr

plusnettr

Üye
Oh be Mobil Light geri dönmüş. Bence böyle kalsın ya da alternatifli olsun isteyen diğerini kullansin.

asigsasi

asigsasi

Üye
denemek için bende bastım kendi mesajımı beğendim sonra beğenmekten vazgeç tuşu olmadığı için öyle kaldı

- - - Eklendi - - -

ve maxi cep te buradan yapılan beğeni veya özel mesajlar bildirim olarak gözükmüyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir üye kendi yazdığı mesajı beğenebiliyor, bildirimlerde görünmüyor ama beğeni sayısına etki ediyor...

Yakında milletin beğeni sayısı tavan yapar :ehe
şşt çaktırma refikim beğenileri artırırız :kıskıs:

ismail

ismail

Üye

bende de öyle

- - - Eklendi - - -

bu olayı daha önce bir çok defa dedik mobile light temasına beğen ve bildirimler butonu konulsa diye fakat dinleyen olmadı

Ozan abinin açıklaması var beğeni sistemi çok farklı bişey mbile lightye entegre edilmiyo demişti

- - - Eklendi - - -

olmuyor yine mobil siteye yönlendiriyor.

:allalla: ben de direkt mobile light açılıyo.
Mobil siteyi açmak ayrı bi dert hatta..

asigsasi

asigsasi

Üye
beğen butonu niye entegre edilemiyormuş onlar mobile light temanın bitmesine göz yumdular ilk başta anket kullanılıyordu şimdi hayır sayfa sayıları gözüküyordu şimdi hayır sitenin en altında aktivite bölümü vardı şimdi hayır smiley listesi gözükürdü şimdi hayır forum görevlileri de aynı şekilde vs... yani kısıtlama yapıldı yapılmak zorunda kaldı vbulletin tema güncellendikçe mobile light bitiyor fakat bu duzeltilir

Üst Alt