eyup_byrm
Üye
mobil, şifre saklama benzeri bir program ariyorum
arkadaşlar merhaba
ben sony ericsson larda buluna kod belleği diye bir uygulama var yani eski telefonumda benim özel bilgilerimi saklamak için çok ideal bir seydi telefonu değiştirdim 5800 xm aldım bu tlf na boyle bir uygulama arıyorum bir aydır ama bulamadım.Yapmak isteğim özel şifrelerimi bunda saklamak istiyorum bu konuda tecrübeli olan veya boyle bir uygulama kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.
ben sony ericsson larda buluna kod belleği diye bir uygulama var yani eski telefonumda benim özel bilgilerimi saklamak için çok ideal bir seydi telefonu değiştirdim 5800 xm aldım bu tlf na boyle bir uygulama arıyorum bir aydır ama bulamadım.Yapmak isteğim özel şifrelerimi bunda saklamak istiyorum bu konuda tecrübeli olan veya boyle bir uygulama kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.
) bilgisayar kodlarine kadar bir çok kategorisi var, programı kullanınca anlarsınız. 256-bit AES encryption şifreleme ile bilgilerinizi saklıyor. Yani birisinin programı kırıp bilgilerinii çalması giriş şifrenizi bilmediği sürece çok da mümkün değil. Yani sony-erricssondaki kod belleği programının azcık gelişmiş versiyonu