mobil, şifre saklama benzeri bir program ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyup_byrm

Üye
    Konu Sahibi
mobil, şifre saklama benzeri bir program ariyorum
arkadaşlar merhaba
ben sony ericsson larda buluna kod belleği diye bir uygulama var yani eski telefonumda benim özel bilgilerimi saklamak için çok ideal bir seydi telefonu değiştirdim 5800 xm aldım bu tlf na boyle bir uygulama arıyorum bir aydır ama bulamadım.Yapmak isteğim özel şifrelerimi bunda saklamak istiyorum bu konuda tecrübeli olan veya boyle bir uygulama kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar merhaba
ben sony ericsson larda buluna kod belleği diye bir uygulama var yani eski telefonumda benim özel bilgilerimi saklamak için çok ideal bir seydi telefonu değiştirdim 5800 xm aldım bu tlf na boyle bir uygulama arıyorum bir aydır ama bulamadım.Yapmak isteğim özel kodlarimi bunda saklamak istiyorum bu konuda tecrübeli olan veya boyle bir uygulama kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.
aradığınız program spb wallet. Burda hem telefon için olanını hem de bilgisayar için olanını veriyorum. İkisini birbiriyle senkronize edebiliyorsunuz(ama ben bilgisayar için olanını c.racklediğim alde halen register no istiyor, anlamadım).
kredi kartı bilgilerinizden( bilgileri diyorum,sadece kodu değil:) ) bilgisayar kodlarine kadar bir çok kategorisi var, programı kullanınca anlarsınız. 256-bit AES encryption şifreleme ile bilgilerinizi saklıyor. Yani birisinin programı kırıp bilgilerinii çalması giriş şifrenizi bilmediği sürece çok da mümkün değil. Yani sony-erricssondaki kod belleği programının azcık gelişmiş versiyonu :D
Symbian tel için:
Bilgisayar için:
umarım işiniz görür.
Telefona kurmak için ya programı sertifikalamalı ya da telefonunuz ha.ckli olmalıdır.

eyup_byrm

Üye
    Konu Sahibi
ustad çok tesekkur ederim hemen deneyeceğim

--------------- Ekleme ---------------

ustad gerçekten çok güzzüel bir uygulama çok teferruad var bunun biraz basitleştirilmişi varmıdır acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
aga sende bulmussun bulanıyon yaw symbian da bir program buldun mu genellikle tefferuatlı olıyor

maktama

maktama

Üye
ustad çok tesekkur ederim hemen deneyeceğim

--------------- Ekleme ---------------

ustad gerçekten çok güzzüel bir uygulama çok teferruad var bunun biraz basitleştirilmişi varmıdır acaba
Basitleştirilmişini bilmiyorum açıkçası, ama sen arayacaksan "mobile wallet" olarak ararsan bulabilirsin belki. cepcüzdan( wallet) yazılımı olarak geçer bunlar genelde.:oke:
aga sende bulmussun bulanıyon yaw symbian da bir program buldun mu genellikle tefferuatlı olıyor
burdan da bir SilentOne geçmiş....

eyup_byrm

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim sen bakiyorum nerde gorsem muhalefetsin bakiyorum yardım olabilecek olmanı ricaa ediyorum muhalefet olmanı değil biraz kurcaladım bana o kadar teferruat lazım değildim bir kaç yerde gozüme çartin hep halefetsin kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt