Mobil Öğrenci'li Ol 60 Bedava Dakikayı Kap!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Öğrenci'li Ol 60 Bedava Dakikayı Kap!!
Öğrenci kimliğin olmasa da MobilÖğrenci'li olabilirsin! Üstelik yeni MobilÖğrencilere Avea içi 60 dakika hediye!

mobil öğrrenciye kayıt olma adı altında ilk kontör yüklediğinizde hattınızdan düşülen 50 kontör karşılığında bir seferlik 60 dakika şebeke içi hediye kazanıyorsunuz.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
O kadar kontör vereceğim bir de rezil mi olacağım 60DK Konuşacağım diye. Verdiği 180 DK nın yarısı boşa gidiyor. Ses kesiliyor, hat kesiliyor dakikalar kuş olup uçuyor.

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
Bilgi İçin Teşekkürler :sn:

memMmet

Üye
o 180 dk bana bı turlu gelmedıı.....butun operatorler bırbırınden beter alayı uckagıtcı bunlarınn

oguzh3n

oguzh3n

Üye
teşşkürler...

alben1982

Üye
180 dk ben konuştum diyen varmı :(hat belirli bi süre sonra bağlantı kesiliyor nedense

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Baz istasyonları yoğunluğu sebebi ile Avea bazen uzun süre konuşma yapan abonelerinin hatlarını kesiyor. Bilginize...

nurettin_123

Üye
O kadar kontör vereceğim bir de rezil mi olacağım 60DK Konuşacağım diye. Verdiği 180 DK nın yarısı boşa gidiyor. Ses kesiliyor, hat kesiliyor dakikalar kuş olup uçuyor.

:bann: :bann: :bann:

Allah allah yaaa :pro: sorun sizde olmasın ben kesntsz bir saat konuştum :nono: :nono:

:megafon: + birdee koskaca dağların arasındaki yaylada bile konuşabiliyorum!!.. :megafon: Müthişsin aveaa :oke:

sizin telfnunz 5110 olmasın :bigstar:

bendee hiç kesilme olmadı 180 dakkıyı bitiriorm ben :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Nurettin Herkesin konuşamıyorum dediği operatöre konuşuyorum demişsin çok ilginç. 1 Kişinin dediği değil, çoğunluğun dediği geçerli oluyor. Tarifeniz MobilÖğrenci mi diye soracağım evet diyeceksin.İşler o zaman hepten karışacak.

Tarifeniz nedir acaba?

muzo3

Üye
180 dk benim için cok iyi oluyor hiç bi şekilde rahatsız olmadan rahatca konusuyorum inş hiç kesmezler :P

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Nurettin Herkesin konuşamıyorum dediği operatöre konuşuyorum demişsin çok ilginç. 1 Kişinin dediği değil, çoğunluğun dediği geçerli oluyor. Tarifeniz MobilÖğrenci mi diye soracağım evet diyeceksin.İşler o zaman hepten karışacak.

Tarifeniz nedir acaba?...................................... :) mükemmel üstü düşünceler.teşekkürler....180 dk almak için kayıt olmak lazım ism soyad soy agacı ondan sonra 180 geliyor köntör yüklendiğinde saygılarımla..............

minikedi

Üye
ya ama arkadaşlar bir hatanız var 180 dk değil 60 dk veriyorlar ayrıca ne kadar kaldığını nereden öğrenebilirim acilen söyleyin

Avea*

Avea*

Üye
Mobil Öğrenci'de 150 yüklemeye 180 şebeke içi hediye meselesi kalktı, şu an bu sadece Genç Avea'da var. Hediye olarak 60 dk vermeye devam ediyor.

Kalan dakikanızı 9333'ü arayarak öğrenebilirsiniz.

ahmet3542

ahmet3542

Üye
aveaya laf yok:)ama 5000 azya..aylık sınırsız olsa keşke:):)

Üst Alt