Mobil Cihazlardaki tercihiniz Açık kaynak sistem mi Kapalı Kaynak Sistem mi Yahut Linux taban mı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye

Günümüzde Benchmark testleri her şeyi ifade etmiyor hatırlatırım..MeeGo yu batırmadım sadece iOS ile karşılaştırman yanlış..
kardişim sende oytunun yazılarını okuyorsun :spr

anılbaran

anılbaran

Üye
kafamı karıştınız la yine :d:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ozgúr cok stabil ve kullanişli
Kendi açından yorumlamışsın :) Stabil kullanışlı demek zaten :) Özgürlük de Linux taban istiyorsun sanırım..Uygulama-Stabillik-Verim bir sistemin özüdür kardeşim. :)

- - - Eklendi - - -

Ben de okuyorum ama androidle androidi karşilaştirmanin en iyi yolu bencmarkh
One X ve S3 benchmark testlerinde görüyorsun kardeşim ikisini bu yüzden benchmark her şey değil.. :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Kendi açından yorumlamışsın :) Stabil kullanışlı demek zaten :) Özgürlük de Linux taban istiyorsun sanırım..Uygulama-Stabillik-Verim bir sistemin özüdür kardeşim. :)

Alakasi bile yok ios ta stabil ama bi uygulamadan geçiş yapmak için bin takla atman lazim meego da ise sadece bir kaydirş :bud: (harmattan da)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Alakasi bile yok ios ta stabil ama bi uygulamadan geçiş yapmak için bin takla atman lazim meego da ise sadece bir kaydirş :bud:
İşte stabillik kullanışlılık yahu :d: Neyse ne ya boşver seninle tartışmam :op: İşin var mı PM kutuna bak şimdi PM atıcam :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

İşte stabillik kullanışlılık yahu :d: Neyse ne ya boşver seninle tartışmam :op: İşin var mı PM kutuna bak şimdi PM atıcam :)

Benim de hirç tartişasim yok senle kalbimizin kirilmasina gerek yok ama stabil olmakla kullanişli olmak ayni şeyler değil

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Düzelttim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benim de hirç tartişasim yok senle kalbimizin kirilmasina gerek yok ama stabil olmakla kullanişli olmak ayni şeyler değil
Bir cihaz stabilse daha rahat kullanırsın düz mantık bence :bilmm Ama widget lardan felansa kastın doğrusun :ok2:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Bir cihaz stabilse daha rahat kullanırsın düz mantık bence :bilmm Ama widget lardan felansa kastın doğrusun :ok2:
Aynen katiliyorum :bud:

- - - Eklendi - - -

Bak mesela unix çok stabildir her istediğini sorunsuz yapar ama kullanişli değildir çünkü harf ve rakamlardan başka bişi yoktur

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aynen katiliyorum :bud:

- - - Eklendi - - -

Bak mesela unix çok stabildir her istediğini sorunsuz yapar ama kullanişli değildir çünkü harf ve rakamlardan başka bişi yoktur
Sistemi özgün kullanması çok önemli :) Verim alabilmektir önemli olan :) MeeGo arayüzüne şahsen bayıldım sırf arayüzü için bile alınır.Zaten anlamayan birinin almasına karşıyım sonra şikayet konuları dolup taşıyor.Terminal felan uğraşmayacaksan almayacaksın bu kadar basit :ok2:

Del Rey

Del Rey

Üye
FirstPioneer, isminle hitap edeyim mi izin verir misin bilmem. Yalnizca tartisiyoruz kalbini kirdiysam ozur dilerim oyle cevap yazinca foruma.

Eskiden Nokia yi tutmakta zorunluydum. Simdi ozgur birisi olarak bir uygulama ile tum Windows 7'yi calistirabilecegim OS bana daha iyi geliyor. Daha kullanici dostu, daha akici, daha stabil vesayire.

Fazla mesai de meego misyonerleri kismi nasil olmus?

anılbaran

anılbaran

Üye

sende bunu al :zzz: :d:

- - - Eklendi - - -

FirstPioneer, isminle hitap edeyim mi izin verir misin bilmem. Yalnizca tartisiyoruz kalbini kirdiysam ozur dilerim oyle cevap yazinca foruma.

Eskiden Nokia yi tutmakta zorunluydum. Simdi ozgur birisi olarak bir uygulama ile tum Windows 7'yi calistirabilecegim OS bana daha iyi geliyor. Daha kullanici dostu, daha akici, daha stabil vesayire.

windows 7 dedigin bizim 560v5 de ki flash uygulama gibi bişi mi :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Valla resmi olma canim salih de recep de haci de dayi de farketmez :bud: misyonerlik kismi iki kişiye kizman üzerine oluşturulmuş gibi ben de linux i çok seviyrorum ve bu da n9 sayesinde oldu gerisini bilmem :bud:

Del Rey

Del Rey

Üye
windows 7 dedigin bizim 560v5 de ki flash uygulama gibi bişi mi :D

Yok hani bildiğimiz Windows 7. Uzak masaüstü bağlantısına ihtiyacı da yok diye biliyorum. Üstelik Word, PowerPoint, Excel falan çatır çutur açıyor. Masaya vurayım da nazar değmesin. AppStore linki burada:

EDIT - Cloud ile çalışıyormuş. Masaüstü bağlantısı falan yok. Video takılması vs. yok. Bildiğimiz Windows 7, açılması için gereken tek şey internet bağlantısı.

Flash uygulamalardan ne kadar çektim C5-03'te. Hatırlattığın için sağol. :kop:

- - - Eklendi - - -

Valla resmi olma canim salih de recep de haci de dayi de farketmez :bud: misyonerlik kismi iki kişiye kizman üzerine oluşturulmuş gibi ben de linux i çok seviyrorum ve bu da n9 sayesinde oldu gerisini bilmem :bud:

Aslında CHIP dergisinde gördüğüm bir terimdi. Linux kısmını atıp MeeGo getirince ortaya bu çıkıyor. :islik Hatta bu misyonerlerden biri kendini o kadar kaptırmıştı ki bir tartışmamızda iOS'in Debian tabanlı olduğundan falan bahsetmişti. Kafa 1500. :bilmm

anılbaran

anılbaran

Üye
Nfe açar mı bu Erdem jaf falan çalıştırır mı :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim de su an oyle kafam :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: yarin devam etsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt