doctorrr
Üye
kardişim sende oytunun yazılarını okuyorsun
Günümüzde Benchmark testleri her şeyi ifade etmiyor hatırlatırım..MeeGo yu batırmadım sadece iOS ile karşılaştırman yanlış..

kardişim sende oytunun yazılarını okuyorsun
Günümüzde Benchmark testleri her şeyi ifade etmiyor hatırlatırım..MeeGo yu batırmadım sadece iOS ile karşılaştırman yanlış..

İşletim sisteminin en büyük 3 özelliğini bana söyler misinBence şu an iosla karşilaştirilabilecek tek sistem meego android imi karşilaştiralim veya ios tartişmasiz kral mi olsun? Umarim kizmassin bana![]()

Oytun kim ya
kardişim sende oytunun yazılarını okuyorsun![]()

Sen Nokia alkafamı karıştınız la yine![]()

kardişim sende oytunun yazılarını okuyorsun![]()
İşletim sisteminin en büyük 3 özelliğini bana söyler misin
- - - Eklendi - - -
Oytun kim ya![]()
Kendi açından yorumlamışsınOzgúr cok stabil ve kullanişli
Stabil kullanışlı demek zaten
Özgürlük de Linux taban istiyorsun sanırım..Uygulama-Stabillik-Verim bir sistemin özüdür kardeşim. 
One X ve S3 benchmark testlerinde görüyorsun kardeşim ikisini bu yüzden benchmark her şey değil..Ben de okuyorum ama androidle androidi karşilaştirmanin en iyi yolu bencmarkh

Kendi açından yorumlamışsınStabil kullanışlı demek zaten
Özgürlük de Linux taban istiyorsun sanırım..Uygulama-Stabillik-Verim bir sistemin özüdür kardeşim.
![]()
(harmattan da)İşte stabillik kullanışlılık yahuAlakasi bile yok ios ta stabil ama bi uygulamadan geçiş yapmak için bin takla atman lazim meego da ise sadece bir kaydirş![]()
Neyse ne ya boşver seninle tartışmam
İşin var mı PM kutuna bak şimdi PM atıcam 
İşte stabillik kullanışlılık yahuNeyse ne ya boşver seninle tartışmam
İşin var mı PM kutuna bak şimdi PM atıcam
![]()
oytun meego türkiyeden bi zat
İşletim sisteminin en büyük 3 özelliğini bana söyler misin
- - - Eklendi - - -
Oytun kim ya![]()
makalelerşnde çok sağlam bilgiler ve mesajlar var 
srabil olmakla stabil olmakta aynı şey değilBenim de hirç tartişasim yok senle ama stabil olmakla kullanişli olmak ayni şeyler değil

Bir cihaz stabilse daha rahat kullanırsın düz mantık benceBenim de hirç tartişasim yok senle kalbimizin kirilmasina gerek yok ama stabil olmakla kullanişli olmak ayni şeyler değil
Ama widget lardan felansa kastın doğrusun 
Aynen katiliyorum
Bir cihaz stabilse daha rahat kullanırsın düz mantık benceAma widget lardan felansa kastın doğrusun
![]()

Sistemi özgün kullanması çok önemliAynen katiliyorum
- - - Eklendi - - -
Bak mesela unix çok stabildir her istediğini sorunsuz yapar ama kullanişli değildir çünkü harf ve rakamlardan başka bişi yoktur
Verim alabilmektir önemli olan
MeeGo arayüzüne şahsen bayıldım sırf arayüzü için bile alınır.Zaten anlamayan birinin almasına karşıyım sonra şikayet konuları dolup taşıyor.Terminal felan uğraşmayacaksan almayacaksın bu kadar basit 
Sen Nokia al![]()

FirstPioneer, isminle hitap edeyim mi izin verir misin bilmem. Yalnizca tartisiyoruz kalbini kirdiysam ozur dilerim oyle cevap yazinca foruma.
Eskiden Nokia yi tutmakta zorunluydum. Simdi ozgur birisi olarak bir uygulama ile tum Windows 7'yi calistirabilecegim OS bana daha iyi geliyor. Daha kullanici dostu, daha akici, daha stabil vesayire.
Fazla mesai de meego misyonerleri kismi nasil olmus?

FirstPioneer, isminle hitap edeyim mi izin verir misin bilmem. Yalnizca tartisiyoruz kalbini kirdiysam ozur dilerim oyle cevap yazinca foruma.
Eskiden Nokia yi tutmakta zorunluydum. Simdi ozgur birisi olarak bir uygulama ile tum Windows 7'yi calistirabilecegim OS bana daha iyi geliyor. Daha kullanici dostu, daha akici, daha stabil vesayire.
Fazla mesai de meego misyonerleri kismi nasil olmus?
misyonerlik kismi iki kişiye kizman üzerine oluşturulmuş gibi ben de linux i çok seviyrorum ve bu da n9 sayesinde oldu gerisini bilmem 
windows 7 dedigin bizim 560v5 de ki flash uygulama gibi bişi mi![]()

Valla resmi olma canim salih de recep de haci de dayi de farketmezmisyonerlik kismi iki kişiye kizman üzerine oluşturulmuş gibi ben de linux i çok seviyrorum ve bu da n9 sayesinde oldu gerisini bilmem
![]()
Hatta bu misyonerlerden biri kendini o kadar kaptırmıştı ki bir tartışmamızda iOS'in Debian tabanlı olduğundan falan bahsetmişti. Kafa 1500.