MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim yüklüyorum uygulama sağlayıcıyla görüşün diyor.benim telefonum n73 birde sis uzantılı programları yükleyemiyorum bunun için bir program mı var acaba

--------------- Ekleme ---------------

mesaj atarsanız sevinirim. serkanzurafa@hotmail.com

n73 te tus kılıdı yerıne ıstedıgınız kombınasyonu atayabılıyorsunuz .mesela 2 2 ye bastıgınızda tuslar acılıyor aynı sekılde kıtlenıyorda.tarafımca denemıs ve kulanmaktayım.paylasım ıcın cok tesekkurler...

yunusumx

Üye
ben yükleyemiyorum korumalı nesne diyor korumayı nasil kaldırırız bana yardımcı olurmusunuz.

sertifika hatası diyor arkadaşlar.ilgilenebilirmisinz acaba?

suvade19

Üye
yaaa abi ii güzxel de bu sertifika hatası weriyo ve bu bnde ilk kez olmuo hepsinde oluoı acaba bn mi yanlış yapıorum dier programlarda da oluo ama hepsinde deiil bunların mesela bi x-plore yüklemesinden farkı mı war anlamış deilim telefonum n73 ilk sürüm ondan mıu oluo onu da bilmiorum

krezyx

Üye
sağ oldostum eline sağlık

bende n73 kullanıyorum ama yükleyemiyorum sertifika hatası diyo ne yapmam lazım acil ayrdım ltfn...

e63te işe yarıyor arkadaşlar bende eskı surumu vardı bunu yukledım super oldu tesekkurler..

comet45

Üye
arkadaşalr bende serfitika sorunu veriyor acaba nasıl düzeltebiliriz

benim telefon 6630 dosya bozuk diyo?? yardım edersen sevinirim paylaşım için teşekkür...

selamün aleyküm.öncelikle ramazan ayi hepimize hayirlara vesile olur inssallah.diyorum ve program icin Alah razi olsun

aporep

Üye
teşekkürler paylaşım için dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...