MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler dostum dedigin gibi gerçekten bekledigim bi programdı şimdi kurulyor inşallah e50 de çalışır SMART SETTİGNS YAZISI DEGİŞMİYOR BAŞKA Bİ ŞEY YAZDIM AMA EKRANDA GENE SMART SETTİNGS YAZIYOR ACAA BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM

bu uygulamayaı n95-2 8gb telime yükledim. program gerçekten hoş ve güzel emeğine sağlık ancak şöyle bir sorun var.

n95-2 8gb telefonda hafıza kartı yok ve teli ancak kablo ile veri aktarım modunda telefona bağlayabiliyor ve ancak bu şekilde hafıza kartına bilgisayardan ulaşım sağlayabiliyorsunuz bu uygulamayı kurduktan sonra (tüm iç ayarlarını denedim her ne yaptıysam olmadı) telimle veri aktarım modunda hiç bilgisayara bağlanamadım.
her seferinde yığın hafıza başka bir uygulama tarafından kullanlıyor veri aktarım modu etkinleştirilemiyor uyarsını aldım
sorunu ancak uygulamayı telefondan kaldırarak giderebildim.
sorun uygulamanın gizli uygulama olarak arka planda "herzaman" çalışması (uygulamadan exit ile çıksanda) ve otomatik olarak teli her açtığında i,lk iş olarak devreye girmesi ve kendisini arka plana atıp çalışmasıydı.
bir çok dosya yöneticiyle (arka planda ve gizli çalışan uygulamaları gösterip kapatan) bu programı sonlandırmayı denedim olmadı.
mecburen uygulamayı kaldırdım bu sorunun çözümü senin bildiğin var mı??
bu uygulamayı yükleyecek N95-2 8gb sahiplerine ve yığın hafızaya sahip telefon kullanıcılarına tarafımda duyrulur.

anl_tr

Emekli Yönetici
güzel bir paylaşım saol

mertomb

Üye
kkkkk

--------------- Ekleme ---------------

aaaaa

hhhhhhhhhh

ttttttttttttttttttttttt

asfa

Üye
eski versiyonu vardı bende inşallah buda sorunsuz çalışır

K.G

Üye
elınıze saglık tesekkurler..

gfb_ugr

Üye
benim tel 5320 sertifika hatası diyo yardım edermisiniz lütfen

N73 de çalışıyor arkadaşlar haberiniz olsun ama benim telefon hackli.çok saol arkadaşım

jojocan

Üye

tmm n73 de olmuyomuş ama n73 e göre böyle şifreli tuş kilidi programı varmı ilgilenirseniz sevinirim...

a89

Üye
bu pronun türkçesi yok mu acaba..

Indiriyorum inş calısır tesekkurler

karedş sertfika hatası var dio nedeni nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...