Mehmet
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
birincisi cepten girdiğim için gerçek zamanlı takip şansım yok ikincisi uyumlu cihaz yok deneyemedimArkadaşım Temayı değiştirdim siyah ekran geldi, silip yükledim düzelmiyor ? progrma sorunlu.. yada patch vs varmı
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım şu konuyu açıyorsunuz bari takip edin..
sorun bende değil tanıdğım 5800 olan herkezde bu sorun bi telefon bul dene bak görürsün.. sor bu sitede kimde 5800 varmış ?? temayı değiştirsin bakalım açılcakmı.. bir sürü cep forumu dolaşıyorum bi program çalışmaz hemen sende sorun var.. arkadaşım sizin koydupunuz program sorunlu, birisi koyar video player bu s60v5 bölümüne s60v3 çıkar adam hala v5 der deli olurum.. programı deneyin de öyle paylaşın.. kopyala yapıştır bizde yaparız
Mehmetce38™;1914519' Alıntı:s60 3rd bölümüne bak ben program denemekten kaç kez servışe goturmek zorunda kaldım telefona kaç sefer format atmak zorunda kaldım biliyormusun ben ayrıca sana birşeymi dedim senden başka şikayet yok dedim o temayıda değiştirme bırak öyle kalsın o kadar ayrıca kopyala yapıştır yap birazda sen yap kardeşim program çalışsaydı hiç sesin çıkmazdı eminin
Mehmetce38™;1914528' Alıntı:Uğraşıyoruz birader sorunun kaynağını çözünce yazarız
her türlü çalışıyor be kardeşim ne tema sorunu..sorun bende değil tanıdğım 5800 olan herkezde bu sorun bi telefon bul dene bak görürsün.. sor bu sitede kimde 5800 varmış ?? temayı değiştirsin bakalım açılcakmı.. bir sürü cep forumu dolaşıyorum bi program çalışmaz hemen sende sorun var.. arkadaşım sizin koydupunuz program sorunlu, birisi koyar video player bu s60v5 bölümüne s60v3 çıkar adam hala v5 der deli olurum.. programı deneyin de öyle paylaşın.. kopyala yapıştır bizde yaparız
themes bölümü değil skins bölümünden değiştir bakalım siyah ekran karşınıza çıkarmı çıkmazmıher türlü çalışıyor be kardeşim ne tema sorunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?