mmorpg ve online oyunları burada toplayalım!..

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
mmorpg ve online oyunları burada toplayalım!..
bende aylık cepnet var ve normal single oyunlar sıkıcı geliyor hazır internet varken online oyunlarla daha iyi vakit geçiyor bana önerebileceğiniz kaliteli mmorpg oyunlar var mı pocket legends vs dandik oyunlar grubunda ve order and chaosta açmıyor şuan tel kaliteli oyunları bekliyorum :oke:

----------Eklendi @ 21:21:06 ---------- Yazıldı @ 19:39:29 ----------

yok mu bişey yazıp katkıda bulunacak

devilspath

devilspath

Üye
Walla ben order & chaos oynuyorum cok kaliteli oyun.. eski versiyonu calismaz 1.0.2 versiyonu calisiyor cok zor bulmustum apk dosyasini mailimde sakliyorum ozelden msj atarsan mail adresini gonderebiilirim istersen...

ibrahimuzuna

Üye
bende aylık cepnet var ve normal single oyunlar sıkıcı geliyor hazır internet varken online oyunlarla daha iyi vakit geçiyor bana önerebileceğiniz kaliteli mmorpg oyunlar var mı pocket legends vs dandik oyunlar grubunda ve order and chaosta açmıyor şuan tel kaliteli oyunları bekliyorum :oke:----------Eklendi @ 21:21:06 ---------- Yazıldı @ 19:39:29 ----------yok mu bişey yazıp katkıda bulunacak
var hemen yardımcı olayım bak tibiame var mesala oyun türk dolu türklere ozel sitesi bile var tibiame turkey diye ara ordan indir.Ondan sonra benim favorim bi oyun var super goruntu kalitsei cok iyi world of dragon adı onu dene sonra rhynn diye var ama benimsuan oyandıgim heroes of atlantes var o süper onu oneririm ama biraz yazıya baglı bi oyun ben 18 levelim gel kasilak :)

devilspath

devilspath

Üye
yok aga en iyisi order and chaos ama adamlar sürekli yeni versiyon çıkardığı için uzun süre oynayamıyoruz

duranyu

Üye
bısı dıce order chaos neden 1.08 guncellemesı oynanmıyor eskıden oynuyordum sımdı oynayamıyorum markete gonderıyor bu oge sızın ulkenızde bulunmuyor dıyor yanı 1.0.2 yımı kullanmalıyım ılla

Superfan

Superfan

Üye
Tom Clancy's Rainbow Six
Nova 2
Starfront:Collision multiplayer modda çok zevkli oluyor.Tavsiye ederim.Ayrıca kendi konuma eklediğim pakette APK'ları var.Oradan bakabilir ve indirebilirsiniz.

askim822

askim822

Üye
Order & Chaos En iyisi. Oyunu gameloft.com sitesinden 5.50 tl satın alın. Kesintisiz oynayın. Europa observers markette çar açın yardım ederiz ottoman guildi

Superfan

Superfan

Üye
Ah dostum mobil ödeme olsa gameloftu zengin yaparım ama öğrencide kredi kartı kolay kolay bulunmaz.

duranyu

Üye
Niye kimse bisi demiyo ya

• Beğen
Tepkiler: alonadans
Peocawe

Peocawe

Üye
Pocket Legends mi dandik grubunda yoksa ben mi yanlış anladım. ? Her neyse yakın zamanda Pocket Legends ve Star Legends in yapımcıları Dark Legends adında bir oyun daha çıkarıyor. Gerçekten harika grafikleri ve karakterleri var. Onun çıkmasını bekliyorum bende direk ona geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Superfan
blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Dark legends de aynı tabanda olmazsa ve fazla özellik istemezse onu oynarız bi araştırayım ben, avatar fight diye bi oyun buldum markette 2d anime tarzı günde 3-5 kez girerim diyorsanız bi bakın

devilspath

devilspath

Üye
bısı dıce order chaos neden 1.08 guncellemesı oynanmıyor eskıden oynuyordum sımdı oynayamıyorum markete gonderıyor bu oge sızın ulkenızde bulunmuyor dıyor yanı 1.0.2 yımı kullanmalıyım ılla

Oyuna girebilmen icin en guncel surum yuklu olmasi lazim baska turlu giremezsin.. adamlar insanlar beleşcilik yapmasin diye boyle bi yol bulmuslar..

duranyu

Üye
Oyuna girebilmen icin en guncel surum yuklu olmasi lazim baska turlu giremezsin.. adamlar insanlar beleşcilik yapmasin diye boyle bi yol bulmuslar..

En son guncellemesi1.08 zaten o degilse sole lutfen bende1.08 var

devilspath

devilspath

Üye
Marketten baktim şu anki sürüm 1.1.2 gozukuyor.. bu versiyonu bulup yuklemen lazim

FeC!

FeC!

Üye

Burdan 1.1.2 yi indirdim rahat rahat oynuyorum.

duranyu

Üye
Cok saol kardesim denicem

berk_cglr

Üye
Ben pocket legends oybuyorum ama soyle bi toplu sekilde ayni kyunu oynasak fena olmaz aslinda

FeC!

FeC!

Üye
Ben pocket legends oybuyorum ama soyle bi toplu sekilde ayni kyunu oynasak fena olmaz aslinda

Evet bencede. Herkes gameloft live hesabini yazsin. MC3 Asphalt 6 gibi oyunlari maxicep olarak oynayalim.

ladrex84

ladrex84

Üye
telf. tarayıcısından krallıklar.com oynayabilrsin mobil ve pc versiyonları seklinde oynanabiliyor...