Takıntılık bi durum yok mkv'de oynatacak flv de oynatacak. Çok muhterem nokia fancıkları diğer sistemlerle karşılaştırmayı biliyolar bi baksın o fancıklar diğer telefonlar neler yapıyor fiyat farkı olmadan. Bu nokia son oldu artık ama sen kabullenmişsin bu durumu yapacak bişey yok. Ayrıca o converterlerde 1 filmi 45 dk 1 saat gibi bi sürede değiştiriyor tabi çevirdiğin formattada sesi videoyu desteklerse artık oda şansına.
Edit: Açılan formatlardada 5 dk da bir sistem belleği dolu hatası alanlarınızda vardır. Telefona attığım bazı video türleri artık bilmiyorum hangileri ama torrentten indirdiklerimden bazılarında 5 dk da bir "sistem belleği dolu lütfen bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" diyor. Yine benden önce bi arkadaş daha cevap vermiş size bu telefona ben mesaj yazayım alo diyeyim diye 850 tl vermedim ve bilgisayarı olmayan arkadaşlarda olabilir. Satarken öve öve bitiremiyorlar eyvallahta alan niye öve öve bitiremiyor anlamış değilim bizim milletimiz niye enayi yerine koyulduğunu anlamak istemiyor anlayamıyorum.
Ayrıca bu kadar yazdım şunuda söylemeden edemeyeceğim. Videodan feragat et ondan feragat et bundan feragat et bi tane olsa eyvallahta nokianında maaşallahı var fiyatıda kol gibi geçiriyor hiç acımıyor bunları istemekte artık hakkımız olsun değil mi?
Özet: Nokia aldım çok pişmanım çok büyük enayilik etmişim.
Not: Fan olayına karşıyım ama olacaksanız bile bi nokia fanı olmayın her yönden ezik bi firma.