mistik olaylardan anlayan baksın çok ilginç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT

HaqperesT

Üye
benzer şekilde ruya gorenler cok; bu Allah cc bir ikramı; bunda şaşılacak bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

ahmtsahbaz66

Üye
ruh zamanla kayıtlı değildir yani bizim gibi zamanın akışına göre hareket etmez bu yüzden rüyada çok az zamanda çok uzun işler yapabiliriz ve geçmiş gelecek ve şimdiki zamanı aynı anda yaşayabiliriz

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Sanırım lucid rüya deniyordu :d:

paradox07

paradox07

Üye
Sanırım lucid rüya deniyordu :d:

hayır,lucid rüya bu değil.lucid rüya,kendini rüyada olduğunun farkına vardırıyorsun ve rüyanı kontrol ediyorsun.örneğin parmağımızı günlük hayatta ayamızın içinden geçirmeye çalıştık,bunu sık sık yaptık diyelim.bir süre sonra rüyadada bu olacak ve parmağımızın ayamızın içinden geçtiğinin farkına varacağız ve rüyada olduğumuzun farkına varacağız.sonra rüyada istersen uç :D bu hemen olacak bi şey değil : )

bill_

bill_

Üye
Ermissin sen

jackalmami

jackalmami

Üye
o kadar direndim direndim ama sonunda merakım kazandı ve konuya baktım :ah:

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
bilinçsiz durugörü durugörü yeteneği olan kişiler gelecekteki veya gecmişteki olayları görebilirler sen bunu rüyadayken bilinçsiz olarak yapmıssın durugörüyü biraz arastır belki yeteneğin olabilir

besim.farhan

besim.farhan

Üye
rüya gördüm sabah okula gittim ve rüyada gördüğüm hessey gerçek oldu. Bu nasıl bissey astral seyehat mi oluyor bu. Yada adı ne. Tüm gördüğüm rüya birebir gerçek oldu yani geleceği gördüm rüya da. Bunun adı nedir.

ne zaman gördün rüyayı?

spy ghost

spy ghost

Üye
bende allaha şükür seninkine benzer bir özellik var ama bazen çaresizlik kapıya dayanıyor birşeyi hissediyorum ve uzun veya kısa vadede oluyor her zaman gelmiyor bu his arada oluyor ama gelince de oluyor , bazen maddeye dayalı düşünmeyi bırakıyorum yoksa kafa diye birşey kalmıyor

paradox07

paradox07

Üye

: ) yok erdiğimden değil de bir dergide okumuştum.ilgimi çekti biraz ama bu tür konular beni aşar,doğrusu çok boş geliyo bana.rüyanı kontrol etmişsin ne olacak??zaten yatmadan önce düşündüğün çoğu şeyleri rüyanda görüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt