mistik olaylardan anlayan baksın çok ilginç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
mistik olaylardan anlayan baksın çok ilginç
rüya gördüm sabah okula gittim ve rüyada gördüğüm hessey gerçek oldu. Bu nasıl bissey astral seyehat mi oluyor bu. Yada adı ne. Tüm gördüğüm rüya birebir gerçek oldu yani geleceği gördüm rüya da. Bunun adı nedir.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
dejavu değil mi

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
zannetmem o başka bissey.. Benim ki daha farklı ama ne olduğunu bende bilmiyorum ismini rüya görüyorum ve kalktığımda hepsi birebir gerçek oluyor

lgkg300

lgkg300

Üye

Dejavu, daha önce yaşanılan bir anın veya olayın tekrar yaşanma hissinin uyarılmasıdır.
Arkadaşımızın gördüğü rüya ise bir hatırlamadır. Yani okulda gözüne ruyada gördüğü bir şey çarpmış veya fark etmiş, rüyasını hatırlamasina sebebiyet vermiştir bu geleceği görme değil rüyayı hatırlamadır :)
Zira geleceği yani gaybi ancak Allah bilir.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
yok yahu rüya hatırlama olur mu.. Sen yanlış hatırladin. Rüya birebir gerçek oluyor kalktığım gün. Rüyayı görüyorum onu hatırlıyorsam senin dediğin gibi rüya hatırlama olur. Ama rüya gerçek oluyor konuşulanlar bile birebir gerçek oluyor söyleyen kişiler bile gerçek oluyor hatta yer zaman mekan aynı kişiler de aynı söylenen sözler de birebir aynı

---------- Eklendi @ 16:05:38 ---------- Yazıldı @ 16:04:05 ----------

noktası virgülüne kadar aynı oluyor rüya. Rüyanin birebir aynısı okula gidince birebir gerçekleşiyor hiç eksik olmadan

---------- Eklendi @ 16:06:01 ---------- Yazıldı @ 16:05:38 ----------

noktası virgülüne kadar aynı oluyor rüya. Rüyanin birebir aynısı okula gidince birebir gerçekleşiyor hiç eksik olmadan

Eykul

Eykul

Üye
Olabilir yani ne olmus... Tesadufdur sadece

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
birebir gerçekleşmesi de mi tesadüf. Söyleyen kişiler ve söyledikleri sözler de birebir bunlar da mi tesadüf

lgkg300

lgkg300

Üye
yok yahu rüya hatırlama olur mu.. Sen yanlış hatırladin. Rüya birebir gerçek oluyor kalktığım gün. Rüyayı görüyorum onu hatırlıyorsam senin dediğin gibi rüya hatırlama olur. Ama rüya gerçek oluyor konuşulanlar bile birebir gerçek oluyor söyleyen kişiler bile gerçek oluyor hatta yer zaman mekan aynı kişiler de aynı söylenen sözler de birebir aynı

O zaman başka.

Eykul

Eykul

Üye
Ne gordun peki? Mesela ben her sabah kalkinca insanlarin ne diyecegini biliyorum yani sende tahminen ruyanda onceden gormusundur...herkezin basina gelmistir hem olmussa olmus birsey mi degisecek hayir... Gizli guclerin vardir :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin ruhun zaman kayması yaşamış :D

Eykul

Eykul

Üye
Benim icin de gelecekte ne olduguna bakarmisin :D bosuna calismayayim bari :D

furkan5800

furkan5800

Üye
çekim yasasinın ufak bır parçası

enkazcı

Üye

rüya neydi?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben de rüyayı merak ettim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
rüya gördüm sabah okula gittim ve rüyada gördüğüm hessey gerçek oldu. Bu nasıl bissey astral seyehat mi oluyor bu. Yada adı ne. Tüm gördüğüm rüya birebir gerçek oldu yani geleceği gördüm rüya da. Bunun adı nedir.

dün yemekte ne yediginizi hatılrıyormusunuz hatırnıza gelmediyese durmunuz vahim

Astrosman

Astrosman

Üye
Şöyle bir şey söylesem.. Vahiyler normal insanlara cebrail vasıtası ile gelmiyor bir takım rüyalar ile aktarılıyor.. Sende rüyanda aktarılmış.. Ama güzel şey yaşamışsin.. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sen uykunda gece boyunca yuzlerce ruya gorebılırsın....

Ama uyandıgında sadece enson gordugun ruyayı hatırlarsın...
Ayrıca bu ruyalar oyle uzun uzun yaşanan bır sey degıl bır kaç sanıyelık olaylardır....

Gece gordugun ruyalardan bırınde gordugun bırsey okula gıttıgınde o an ruyayı cagrısım yaptıgında yaşasadıklarını bır an ruyanda gormus gıbı hıssedrsın oyle dusunursun.....

Bunları cook once bır yerde okumustum yanlıs hatrlıyor olabılırım de...

Bırkac kere banada oldu o zman okumustum....

Ama malesefkı aylardır ruya gormuyorum..... :/

Astrosman

Astrosman

Üye
sen uykunda gece boyunca yuzlerce ruya gorebılırsın....

Ama uyandıgında sadece enson gordugun ruyayı hatırlarsın...
Ayrıca bu ruyalar oyle uzun uzun yaşanan bır sey degıl bır kaç sanıyelık olaylardır....

Gece gordugun ruyalardan bırınde gordugun bırsey okula gıttıgınde o an ruyayı cagrısım yaptıgında yaşasadıklarını bır an ruyanda gormus gıbı hıssedrsın oyle dusunursun.....

Bunları cook once bır yerde okumustum yanlıs hatrlıyor olabılırım de...

Bırkac kere banada oldu o zman okumustum....

Ama malesefkı aylardır ruya gormuyorum..... :/

helganın kaçışını izle sabaha kadar aksiyon yaşarsın Hasan'ım :naughty:

TheCower

TheCower

Üye
Benim de başıma geldi gerçekten güzel bir duygu :) insan yatmadan rüyasında göreceklerini Allahtan hayırlı olmasını dilerse güzel rüyalar görür. Bazı rüyalar ile geleceği de tahlil edebilir. Ama kesin olacak diye birşey yoktur. Mesela ben uyandığımda kalbimde bir ağrı, rüyamda gördüklerim sevdiğim bir kişinin ayıplarını etrafa saçtığıydı. O gün arkamdan çevirdiği işi öğrendim. Ama biliyordum gibi hisse kapılıyorsunuz ve gerçekten Allahın sizinle birlikte olduğunun gerçekten somut bir örneğini anlayabiliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt