dejavu değil mi

yok yahu rüya hatırlama olur mu.. Sen yanlış hatırladin. Rüya birebir gerçek oluyor kalktığım gün. Rüyayı görüyorum onu hatırlıyorsam senin dediğin gibi rüya hatırlama olur. Ama rüya gerçek oluyor konuşulanlar bile birebir gerçek oluyor söyleyen kişiler bile gerçek oluyor hatta yer zaman mekan aynı kişiler de aynı söylenen sözler de birebir aynı
---------- Eklendi @ 16:05:38 ---------- Yazıldı @ 16:04:05 ----------
noktası virgülüne kadar aynı oluyor rüya. Rüyanin birebir aynısı okula gidince birebir gerçekleşiyor hiç eksik olmadan
---------- Eklendi @ 16:06:01 ---------- Yazıldı @ 16:05:38 ----------
noktası virgülüne kadar aynı oluyor rüya. Rüyanin birebir aynısı okula gidince birebir gerçekleşiyor hiç eksik olmadan
rüya neydi?yok yahu rüya hatırlama olur mu.. Sen yanlış hatırladin. Rüya birebir gerçek oluyor kalktığım gün. Rüyayı görüyorum onu hatırlıyorsam senin dediğin gibi rüya hatırlama olur. Ama rüya gerçek oluyor konuşulanlar bile birebir gerçek oluyor söyleyen kişiler bile gerçek oluyor hatta yer zaman mekan aynı kişiler de aynı söylenen sözler de birebir aynı
---------- Eklendi @ 16:05:38 ---------- Yazıldı @ 16:04:05 ----------
---------- Eklendi @ 16:06:01 ---------- Yazıldı @ 16:05:38 ----------
rüya gördüm sabah okula gittim ve rüyada gördüğüm hessey gerçek oldu. Bu nasıl bissey astral seyehat mi oluyor bu. Yada adı ne. Tüm gördüğüm rüya birebir gerçek oldu yani geleceği gördüm rüya da. Bunun adı nedir.
sen uykunda gece boyunca yuzlerce ruya gorebılırsın....
Ama uyandıgında sadece enson gordugun ruyayı hatırlarsın...
Ayrıca bu ruyalar oyle uzun uzun yaşanan bır sey degıl bır kaç sanıyelık olaylardır....
Gece gordugun ruyalardan bırınde gordugun bırsey okula gıttıgınde o an ruyayı cagrısım yaptıgında yaşasadıklarını bır an ruyanda gormus gıbı hıssedrsın oyle dusunursun.....
Bunları cook once bır yerde okumustum yanlıs hatrlıyor olabılırım de...
Bırkac kere banada oldu o zman okumustum....
Ama malesefkı aylardır ruya gormuyorum..... :/

helganın kaçışını izle sabaha kadar aksiyon yaşarsın Hasan'ım![]()
insan yatmadan rüyasında göreceklerini Allahtan hayırlı olmasını dilerse güzel rüyalar görür. Bazı rüyalar ile geleceği de tahlil edebilir. Ama kesin olacak diye birşey yoktur. Mesela ben uyandığımda kalbimde bir ağrı, rüyamda gördüklerim sevdiğim bir kişinin ayıplarını etrafa saçtığıydı. O gün arkamdan çevirdiği işi öğrendim. Ama biliyordum gibi hisse kapılıyorsunuz ve gerçekten Allahın sizinle birlikte olduğunun gerçekten somut bir örneğini anlayabiliyorsunuz.