mio map 2008 harita 2009 pda ve pna navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

narbaliadem

Üye
bende htc hd var arkadaşım gps sinyali yok yazıyor nasıl hallederiz

penguen57

Üye
paylasım ıcın tesekkurler elıne saglık

misili64

Üye
MİO MAP 2008 pda versiyonu bilgisayar yükledim. Emeğinize sağlık. Fakat bende htc tyn 2 cihazım var. Bu cihaza nasıl yükler ve çalıştırabilirim? Ayrıtılı olarak anlatacak bir arkadaş olursa sevinirim.

keten_prens

Üye
bence ugrasma cunku yok dıye bılıyorum elındekı telefon cakma ıpone

occocc

Üye
Hocam yükledim ve çok güzel çalışıyor.Elinize emeğinize sağlık. Güncel haritalar çıktıkça paylaşımı bekliyoruz...

okur69

Üye
eline saglik tesekkurler

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar harita cikar cikmaz sunucam en guncelini

macman

macman

Üye
eyw

samictl

Üye
Eline sağlık program gayet iyi çalışıyor. Anladığım kadarıyla yüklemesiz (install yapmadan) çalışıyor. Telefonun hafıza kartına atıp MioMap e tıklayınca çalıştı. Yoksa bir install dosyası varda ben mi bulamadım?

HTC Touch Pro2

trbze

Üye
arkadaşım bende mio c710 var bunda çalışır mı?
şimdiden teşekkürler

bucaa

bucaa

Üye
tşk.ç.saol

bittinsen_1907

Üye
linkler ölüüüüüüü

sitilo2005

Üye

program burdan

turkiye haritasi

avrupa haritalari yukleniyor
slm arkadaşım pda anladıgım kadarı ile pna yokmu yada devıceden değiştiriyormuyuz
iyi calısmalar

konyali007

Üye
sagol kardes

exorsist35

Üye
arkadaşlar bende bu haritayı arıyodum benim cihazım yurt dışından geldi mio c250 eski bir cihaz cihazı unlock yaptım ama bu harita uyacakmı ayrıntılı anlatabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler kolay gelsin

cayit

Üye
arkadaşım bende mio 169 digiwalker var bu cihazada olurmu saygılarımla olmassa nasıl bir program lazım.....

roje_murat

Üye
yaww o zaman niye samsunga koydun o kadr yükledik uğraştık şimdi navigasyon için diyosun oldumu şimdi

basmıl

Üye
Merhaba arkadaşım. Mio navigasyonum var yalnız Türkiye haritası yüklü değil.Şimdi Türkiye haritasınıo indirdim. SD karta yükledim krtı cihaza taktım ama görmedi.Üstte yazdığın programları damı indirip kurmam gerekiyor. Açıklama yaparsan sevinirim.

davutaysal

Üye
teşekkurler

● aLuvi ●

Üye
Teşekkürler güzel bir bilgi olmuş ..

Üst Alt