minibüste te yapılabilecek aktiviteler :D

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Vaaay :ehe tamam özür dilerim :d:

:horse:
okuyana kadar aklımdan bir sürü kelime geçti. Kafamı sağa sola yatırdım. Telefonu ters çevirdim falan sonunda senin lost sevdan aklıma geldi. Gerisi de geliyo zaten :ehe

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
yav ben bu yaz boyunca hep pc deydim hergü saatlerce sahurakadar bundansonrada böyleama dersaneden sdolayı az olur çok radyasyon aldımmı acaba kısır kalmam demi:naughty:

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ilaç

greenmile

greenmile

Üye
minibüste hergün gidip gelen kız durumu nedir?:ehe

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
af buyur ?

zaza

zaza

Üye
1. kulaklığımı otobüse binmeden hazırlar kazak veya tşörtün altından geçirir takarım telefona bağlarım
2. müzık defterini açar dinlemeye başlarım
3. internet ayarlarımı aktifleştiririm
4. ilk başta popüler olan eBuddy ve facebook gibi programları çalıştırırım ilginç bişey veya bildirim yoksa bırakırım arka planda
5. internet tarayıcısını açar en çok takıldığım 6 siteye girerim

bu tür şeyler işte genelde sabah yapmam yani işe giderken yorgun oluyor insan :)

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
kızmıyım lan ben g...t:ehe

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ne gızı yaşklı teyzeler ve kro heriflerden başka binen yok ama dersane servis tutuyo heralde

Dampierre

Dampierre

Üye
minibüs kullanacağıma koşarım

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
dayı hastamısın sen :ah40 km yi ben 1saatte gidiyoruz minibüsle diyom sen ilçeden ile koş diyon sabah ezanında çıksamyolun yarısına gelemeden dinozorumsu köpeklere yem olurum kankamı çagırmya gittim 100mlik yere orda bile köpekler kovaladı anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bagırdım :d:sen bana kalp krizimi geçirtcen

symbian.forever

symbian.forever

Üye
köpekten korkulur mu hiç :d:

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
kızlarla parmak güresi yaparım :d:

ismail

ismail

Üye
faceye girerim :)
maxiye girerim :)
TS haberlerine bakarım :D
tanıdık arkadaş bindiyse selam veririm, tanıdık arkadaş kızsa selam + küçük muhabbet kurarım,tanıdık arkadaş kız ve güzelse yol boyunca sohbet ederim :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
İnsanların suratlarına bakıp rahatsız etmek :ehe

Üst Alt