mini 2 için 4.3 rom var mı.acil lazım:ağlarım:
AndrOmer Üye abdgnr6565' Alıntı: mini 2 için 4.3 rom var mı.acil lazım Genişletmek için tıkla ... Yok ama 4.2.2 var
abdgnr6565' Alıntı: mini 2 için 4.3 rom var mı.acil lazım Genişletmek için tıkla ... Yok ama 4.2.2 var
deadhmachine Üye abdgnr6565' Alıntı: 4.3 baska modellere cikmis Genişletmek için tıkla ... Mini 2 cok fazla kullanilan bir cihaz degil sanirim daha sora cikar
abdgnr6565' Alıntı: 4.3 baska modellere cikmis Genişletmek için tıkla ... Mini 2 cok fazla kullanilan bir cihaz degil sanirim daha sora cikar
abdgnr6565 Üye Konu Sahibi deadhmachine' Alıntı: Mini 2 cok fazla kullanilan bir cihaz degil sanirim daha sora cikar Genişletmek için tıkla ... wonder,ace ve bazi modellere gore ram i yuksek
deadhmachine' Alıntı: Mini 2 cok fazla kullanilan bir cihaz degil sanirim daha sora cikar Genişletmek için tıkla ... wonder,ace ve bazi modellere gore ram i yuksek
deadhmachine Üye abdgnr6565' Alıntı: wonder,ace ve bazi modellere gore ram i yuksek Genişletmek için tıkla ... Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim
abdgnr6565' Alıntı: wonder,ace ve bazi modellere gore ram i yuksek Genişletmek için tıkla ... Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim
abdgnr6565 Üye Konu Sahibi deadhmachine' Alıntı: Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim Genişletmek için tıkla ... tşk - - - Eklendi - - - deadhmachine' Alıntı: Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim Genişletmek için tıkla ... tşk
deadhmachine' Alıntı: Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim Genişletmek için tıkla ... tşk - - - Eklendi - - - deadhmachine' Alıntı: Tamam isde kardesim dedigim gibi bu telefon az tutuldu ama ileride cikacakdir sanirim Genişletmek için tıkla ... tşk
deadhmachine Üye abdgnr6565' Alıntı: tşk - - - Eklendi - - - tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim lardesim yapacak bisi yok bize dusen sabirla beklemek
abdgnr6565' Alıntı: tşk - - - Eklendi - - - tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim lardesim yapacak bisi yok bize dusen sabirla beklemek
Serhanas35 Üye mini 2 telefondan sayılmıyor heleki 5570 ve 5570İ sahipleri çok üzülüyom size çok ha bide aceler
deadhmachine Üye Serhanas35' Alıntı: mini 2 telefondan sayılmıyor heleki 5570 ve 5570İ sahipleri çok üzülüyom size çok ha bide aceler Genişletmek için tıkla ... Kardesim ben halimden gayet memnunum suanda benim icin uzulmene gerek yok ... He bide emin ol cogu telefondan daha iyi islem yapitor mini 2
Serhanas35' Alıntı: mini 2 telefondan sayılmıyor heleki 5570 ve 5570İ sahipleri çok üzülüyom size çok ha bide aceler Genişletmek için tıkla ... Kardesim ben halimden gayet memnunum suanda benim icin uzulmene gerek yok ... He bide emin ol cogu telefondan daha iyi islem yapitor mini 2
abdgnr6565 Üye Konu Sahibi deadhmachine' Alıntı: Kardesim ben halimden gayet memnunum suanda benim icin uzulmene gerek yok ... He bide emin ol cogu telefondan daha iyi islem yapitor mini 2 Genişletmek için tıkla ... mini 2 diger tellere bin ceker
deadhmachine' Alıntı: Kardesim ben halimden gayet memnunum suanda benim icin uzulmene gerek yok ... He bide emin ol cogu telefondan daha iyi islem yapitor mini 2 Genişletmek için tıkla ... mini 2 diger tellere bin ceker
deadhmachine Üye abdgnr6565' Alıntı: mini 2 diger tellere bin ceker Genişletmek için tıkla ... Arkadas cevabini aldi zaten
abdgnr6565' Alıntı: mini 2 diger tellere bin ceker Genişletmek için tıkla ... Arkadas cevabini aldi zaten