H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim.
Alternatif link ekler misiniz? Dropbox üyelik filan istiyor, sıkıntı çıkarıyor.
Link kirik lafi gecmedikiÖncelikle ben bilgisayardan giriyorum. İkincisi link kırık filan demedim. İndirmek için üyelik istiyor. Dropbox'a üye olmadan indirilmiyor ben onun için alternatif link istedim. Yine de teşekkürler. Ama hala alternatif link eklerseniz hiç fena olmaz.
Saol kardeşimLink kirik lafi gecmedikiuyelik istemedigini nasil indirebilecegini anlattim sadece dropbox a upload yapmamin nedeni ben silmedigim surece linkin ucma ihtimalinin olmamasiydi ama bekle bitazdan eklerim alternatifi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sende saol
@ghstr aynen bi redstone bide the end eksik isde
Rica ederim
Mojangin mcpe kanali var orda paylasilanlarin zaten 10da 1 i yapilmis yazik oldu okadar da beklemisdimaynen redstone baya üzdü yabi de creative modda chest kullanabilseydik iyi olurdu
yarim saat once build 6nin changelog u yayinlanmis birazdan linki ekliyorumMojangin mcpe kanali var orda paylasilanlarin zaten 10da 1 i yapilmis yazik oldu okadar da beklemisdimgerci kanalda 2016 da cikicak dediler ama heralde butun ozellikleriyle tam olarak cikacak ozaman. Hadi hayirlisi diyelim build 6dan guzel seyler bekliyoruz artik
Mojangin mcpe kanali var orda paylasilanlarin zaten 10da 1 i yapilmis yazik oldu okadar da beklemisdimgerci kanalda 2016 da cikicak dediler ama heralde butun ozellikleriyle tam olarak cikacak ozaman. Hadi hayirlisi diyelim build 6dan guzel seyler bekliyoruz artik
yarim saat once build 6nin changelog u yayinlanmis birazdan linki ekliyorumön kamera eklenmisdir.
Build 6 linki eklenmisdir
Ön kamera yani f5 eklendiHocam build 6 da sadece bug fix mi var yoksa yenilikte var mi ?
Stock roma donus yapiyorum bi mega vardi direk onu kullandim birazdan dropbox ve upfile a atarimYalnız benim net mega da sorun yaşatıyo eski linkler iyiydi
Eski linktede sorun yaşatıyo upfile ye falan atabilirmisin
ne kadar istenirseKaç tane alternatif link atıcan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?