doquqan5
Üye
Muhtemelen seneye. 0.7.2 daha yeni çıktı.
- - - Eklendi - - -
Yeni versiyon için;
- - - Eklendi - - -
Yeni versiyon için;
Kardesim ya delircem ses sistemi hangi sirada televizyon hangi sirada ya
Minecraft'ın kendi modladığım apk'sini sizlerle paylaşayım dedim. Umarım beğenirsiniz.
Özellikler:
-Soartex (64x64) texture packi oyuna eklenmiştir.
-Creative'de sandık, fırın vb. eşyalar kullanılabilmektedir.
-Creative'e su, lav, bedrock gibi bloklar eklenmiştir.
-Survival'da ölünce malzemeleriniz gitmemektedir.
Resimler:
(Resimler kendi oyunumdandır.)
İndirme linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne dediğinizi anlayamadım ama bunu kullanmanızı önermem. Çok eski sürüm.Kardesim ya delircem ses sistemi hangi sirada televizyon hangi sirada ya

Kardesim peki su buyuk guncelleme yapinca
Hic yardimci olmuyorsunuz ama boyle olmaz bu islerBu texture pack ile eklenen bir görüntü. Oyunun orjinalinde bulamazsın. Ancak texture pack dediğimiz oyundaki görüntüleri değiştiren paketleri yükleyerek yapabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardesim su resme bakarmisin ama ben minecraft modlusunda bulamiyorumKardesim hizli cevap verebilirsen cok iyi olurKardesim peki su buyuk guncelleme yapinca
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. su linkteki goruntuyu yapabilirmiyimHic yardimci olmuyorsunuz ama boyle olmaz bu isler
Minecraft'ın kendi modladığım apk'sini sizlerle paylaşayım dedim. Umarım beğenirsiniz.
Özellikler:
-Soartex (64x64) texture packi oyuna eklenmiştir.
-Creative'de sandık, fırın vb. eşyalar kullanılabilmektedir.
-Creative'e su, lav, bedrock gibi bloklar eklenmiştir.
-Survival'da ölünce M
Ya kardeşin 64x64 yapma bari 15x15 midir nedir normalini yap nolur kardas?
Çok sağol kardeş.Beni mutlu ettin.
Ayrıca bir arkadaş silah modu istemişti de onu denedim. Silah okun yerine geçiyor ve ok atarmış gibi ateş ediyoruz. Ayrıca ses dosyaları da yüklenemediği için ok sesi çıkıyor. Pek hoş değil açıkçası. Ama isterseniz upload ederim.
Oyunun çok eski sürümü zaten hocam. Yetkili abiler konuyu kilitlerse sevinirim.YENİ LİNK ÇÜNKÜ MEDİA FİRE ENGELLENMİŞ