Minecraft PE v0.10.5 (Soartex Fanver Doku Paketli)

Sponsorlu Bağlantılar

Atillasoylu

Üye

Minecraft'ın kendi modladığım apk'sini sizlerle paylaşayım dedim. Umarım beğenirsiniz.

Özellikler:

-Soartex (64x64) texture packi oyuna eklenmiştir.
-Creative'de sandık, fırın vb. eşyalar kullanılabilmektedir.
-Creative'e su, lav, bedrock gibi bloklar eklenmiştir.
-Survival'da ölünce malzemeleriniz gitmemektedir.

Resimler:

(Resimler kendi oyunumdandır.)

İndirme linki:

Kardesim ya delircem ses sistemi hangi sirada televizyon hangi sirada ya

Atillasoylu

Üye
kardesim su resme bakarmisin ama ben minecraft modlusunda bulamiyorumKardesim hizli cevap verebilirsen cok iyi olur :)Kardesim peki su buyuk guncelleme yapinca . su linkteki goruntuyu yapabilirmiyim :)Hic yardimci olmuyorsunuz ama boyle olmaz bu isler

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
kardesim su resme bakarmisin ama ben minecraft modlusunda bulamiyorumKardesim hizli cevap verebilirsen cok iyi olur :)Kardesim peki su buyuk guncelleme yapinca . su linkteki goruntuyu yapabilirmiyim :)Hic yardimci olmuyorsunuz ama boyle olmaz bu isler
Bu texture pack ile eklenen bir görüntü. Oyunun orjinalinde bulamazsın. Ancak texture pack dediğimiz oyundaki görüntüleri değiştiren paketleri yükleyerek yapabilirsin.

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada yüzyıllardır mesaj atılmayan bir konuda 3 dakika geciktim diye yardımcı olamayan damagası da yedim. Teşekkürler. :)

Atillasoylu

Üye
Kardesim su fotograf yalan mi gercekmi ben bu oyunu cok seviyorum bide o fotograftaki televizyonu begendim yapmak istiyorum ama yok yaniPeki kardesim texture pack linki varmi linkini atip anltirmisin nasil yapilacagini

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
Bunu indirip kurardanız o fotodaki görüntüyü elde edebilirsiniz. Tablo yerleştiriseniz %20 oranla o resimlerdeki televizyon veya ses sisteminden biri çıkacaktır. Ama dediğim gibi bu oyunun eski sürümü ve bazı bloklar yok.

Atillasoylu

Üye
Kardesim modu yukledm iste ama yok ses sistemo ve televiizyon yok icindeKardesim peki hangisini indirebilirim linkini atabilirmisinKardesim tablo derken anlayamadim tablo hangisi oluyo yani?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
Tablo var ya hani. Duvara yerleştirdiğinizde resim çıkan. O resimlerden biri televizyon. Anlatabildim umarım.

Atillasoylu

Üye
Tablonun.fotografi varmi peki? Ona gore yapayim

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
Oyun içinde var

Atillasoylu

Üye
Kardesim ama mesela ben onun aynisini yaptim diyelim hadi neyse ama ses sistemindeki kutu hangisi?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
    Konu Sahibi
O da tablo resmi. Onlar blok değil resim.
Ben çıkıyorum size iyi forumlar.

Atillasoylu

Üye
Tesekkur ederim

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
elime saglik

minecraftcixx

Üye

Minecraft'ın kendi modladığım apk'sini sizlerle paylaşayım dedim. Umarım beğenirsiniz.

Özellikler:

-Soartex (64x64) texture packi oyuna eklenmiştir.
-Creative'de sandık, fırın vb. eşyalar kullanılabilmektedir.
-Creative'e su, lav, bedrock gibi bloklar eklenmiştir.
-Survival'da ölünce M
?
Çok sağol kardeş. :) Beni mutlu ettin.

Ayrıca bir arkadaş silah modu istemişti de onu denedim. Silah okun yerine geçiyor ve ok atarmış gibi ateş ediyoruz. Ayrıca ses dosyaları da yüklenemediği için ok sesi çıkıyor. Pek hoş değil açıkçası. Ama isterseniz upload ederim.
Ya kardeşin 64x64 yapma bari 15x15 midir nedir normalini yap nolur kardas

The SLayeR

The SLayeR

Üye

sat s3 al

sat s3 al

Üye
YENİ LİNK ÇÜNKÜ MEDİA FİRE ENGELLENMİŞ

Üst Alt