Emeğine sağlık modlama işi zormu Yok hic degil :)
Heroata Üye semo60' Alıntı: Emeğine sağlık modlama işi zormu Genişletmek için tıkla ... Yok hic degil
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi Dev-TR' Alıntı: Hex ile yapabildinmi ? Genişletmek için tıkla ... Deneme amaçlı bir kısmını çevirdim ve oldu. Hepsini çevirmek için oyunun yeni sürümünü bekliyorum. 1-2 haftaya çıkar. - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Teşekkürler üstad Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - ozanozanozan31' Alıntı: Admin sağ ol 13 gündür arıyodum cok saol Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın
Dev-TR' Alıntı: Hex ile yapabildinmi ? Genişletmek için tıkla ... Deneme amaçlı bir kısmını çevirdim ve oldu. Hepsini çevirmek için oyunun yeni sürümünü bekliyorum. 1-2 haftaya çıkar. - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Teşekkürler üstad Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - ozanozanozan31' Alıntı: Admin sağ ol 13 gündür arıyodum cok saol Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi Grand63' Alıntı: Teşekkürler .. Oyunu tablete kurdum oyun sarıyor bagımlı oldum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Grand63' Alıntı: Teşekkürler .. Oyunu tablete kurdum oyun sarıyor bagımlı oldum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.