Çeşitli Minecraft 1.7.2 Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft 1.7.2 Çıktı !
Merhaba arkadaşlar popüler bir oyun olan minecraft ın 1.7.2 sürümü çıktı.Gerçekten uzun süredir bu sürümü bekliyorduk.Öncelikle indirmek isteyenler sitesinden indirebilirler. Bu sürümde en fazla göze çarpan özellikler yeni ağaçlar geldi,yeni odun türleri de var. Sonra yeni çiçekler var. Eski çiçeklerin de adları değişti. Yeni gelen çiçekler daha uzun boylu. Mesela şöyle anlatayım çiçeklerle evinize doğru bir çiçek yolu yapabilirsiniz. Fakat benim size sormak istediğim bir şey var. Minecraft 1.7.2 sadece serverlar için mi ? Eğer değilse indirme linki paylaşabilirmisiniz :) Lütfen acil lazım...

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben telefonda survivor craft oynuyorum manyak bir oyun. bu verdiğiniz link tam açılabilir mi? para ister mi yoksa tam sürüm mü? direk internete bağlanıp oynayabilir miyim? yada tek başıma oynasam bile kaydedip, süre sınırı olmaksızın başka bir zaman devam edebilir miyim?

Uhops

Uhops

Üye
Oyunun en güzel sürümünün boyutu ne kadar?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonda survivor craft oynuyorum manyak bir oyun. bu verdiğiniz link tam açılabilir mi? para ister mi yoksa tam sürüm mü? direk internete bağlanıp oynayabilir miyim? yada tek başıma oynasam bile kaydedip, süre sınırı olmaksızın başka bir zaman devam edebilir miyim?
Link tam açılabiliyor. Oyun tam sürüm. Zaten oyunun yapımcısı kendi crackleyip koyuyor. Süre sınırı olmaksızın kaydedip oynayabilirsin. Fakat direkt internete bağlanıp oynayamazsın. Bunun için ya server kuracaksın ya da kurulu serverların ip leri ne gireceksin :oke:
Oyunun en güzel sürümünün boyutu ne kadar?
Henüz bu sürümü kullanmadığım için bilmiyorum. Ama bu sürüm çıkana kadar boyutu 50 mb idi.Arkadaşlar size verdiğim linkte sanırım sadece server dosyası var. Siz bir de aşağıdaki linki deneyin. Sanırım aşağıdaki link ile single player oynayabiliyorsunuz. Eğer indiren olursa ve çalışırsa haber verin lütfen.Bir kaç gün sonra deneyip yorumlarımı ve açıklamalarımı bu konu üzerinden yapacağım :)

Uhops

Uhops

Üye
Oynamaya değer mi ki? :hmmm

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Harika oyun aslında