Unkilled oyunu iOS ve Android için çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Unkilled oyunu iOS ve Android için çıktı
Madfinger Games tarafından bu yılın başlarında duyurusu gerçekleştirilen Unkilled oyunu iOS ve Android için sunuldu.


Dead Trigger oyunu ile adından uzun bir süre söz ettiren Madfinger Games tarafından duyurusu yapılan zombi temalı FPS oyunu Unkilled, iOS ve Android için uygulama marketlerindeki yerini aldı.



Madfinger Games firması Dead Trigger oyunu ile gösterdiği başarıyı Unkilled oyunu ile devam ettirmek istiyor. Ülkemizde de bir hayli popüler olan Madfinger Games’in yeni oyununda bol bol zombi avlayacağız. Uzun bir süre oyun geliştirmeyen Madfinger Games sonunda suskunluğunu bozdu ve First Person Shooter türündeki yeni oyununu iOS ve Android kullanıcıları için sundu. Görünen o ki firma yeni oyunu ile de büyük beğeni toplayacak. Mobil oyunlar için sunulan Unkilled oyunu AAA grafik kalitesi ile dikkat çekiyor. Takım halinde ilerleme mantığı üzerine kurulmuş yeni oyunda Joe adındaki bir karakteri yönetiyoruz. Yönettiğimiz karakterle çeşitli görevleri yerine getiriyoruz ve bu görevlerden kazandığımız paralarla karakterimizi özelleştiriyoruz.

Unity grafik motoru ile geliştirilen yeni oyunu kaliteli bir görsellik sunuyor. Ücretsiz sunulan Unkilled oyununda, birçok oyunda olduğu gibi oyun içi satın alma özelliği bulunmakta. Macera dolu oyun görselleri ile olduğu kadar gerçekçi sesleri ile de dikkat çekiyor. Ekip olarak hareket edilen oyunda ne kadar çok zombi öldürürseniz o kadar çok puan kazanıp, yeni silahlar ve özellikler kazanıyorsunuz.Birbirinden zorlu aşamaları bulunan Unkilled oyununu iOS için , Android için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.






http://www.maxicep.com/oyun/mobil-oyun/unkilled-oyunu-ios-ve-android-icin-cikti-h205068.html
 


Üst Alt