Might And Magic II metin2 ve silkroad tarzı bir oyun

Sponsorlu Bağlantılar

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Might And Magic II metin2 ve silkroad tarzı bir oyun

240x320

176x220

Lİnkler yenilendi 30.08.09 :oke:

• Beğen
Tepkiler: outofcontrol01, fullint61, huran007 ve 2 diğerleri

A.ENES

Üye
kontür gidiyo mu

mihman

mihman

Üye
teşekkürler

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
hayır online oynanmadığıı için kontör gitmiyo

derbederburak

Üye
Yha car acmak ıcın nasıl yapcaz

--------------- Ekleme ---------------

yha kardes bnde k750i var ama oyunu herseyını yaptım sonuor bellı 1 sureden sonra bıseyler cıkııor olmuor yanı
bı cevap verırsenız sevınırım

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Yha car acmak ıcın nasıl yapcaz

yha kardes bnde k750i var ama oyunu herseyını yaptım sonuor bellı 1 sureden sonra bıseyler cıkııor olmuor yanı
bı cevap verırsenız sevınırım

ne gibi bir sorunla karşılaştığını yazabilirmisin ayrıca sonuor derken ? tel. in ekranımı sönüyor?

derbederburak

Üye
Kardes telın ekranında oyun donuor hıc oynayamadım daha cokda merak edıorum su oyunu bılgılendırısen sevınıırm yha oyun baslarkende donuor ama hıc bısey gorunmuyor bıseyler cıkıor bnde yes falan dıom kapanıoor gameloft yazısı bıle cok kenara kaymıs
cevap verırsenız sevınırm

SONUOR DEIL DONUOR :d

Marchegiani

Marchegiani

Üye
cok saol kardes hep bole bişi arıodum buldum

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Kardes telın ekranında oyun donuor hıc oynayamadım daha cokda merak edıorum su oyunu bılgılendırısen sevınıırm yha oyun baslarkende donuor ama hıc bısey gorunmuyor bıseyler cıkıor bnde yes falan dıom kapanıoor gameloft yazısı bıle cok kenara kaymıs
cevap verırsenız sevınırm

SONUOR DEIL DONUOR :d

hmm kanka senin telefonun ekranı 240x320 deil ondan donuyo daha küçük ekran boyutlusunu bulup eklicem sen dert etme

derbederburak

Üye
Nerden bulcam
solersenız sevınırım:d

Ok saol kardes genede bulursan saol paylasım ıcın tesekkur ederım

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
kanka oyunu buraya ekledim bi kaç gün önce sen 176x220 olanını indirip yüklicen :oke:

ersin.neo

ersin.neo

Üye
conbo skıll vamı +9 basma :D

berserker_58

berserker_58

Üye
erorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sekinardi

sekinardi

Üye
bunlar 6600 a olurmu??????????????????????????

ozcan6767

Üye
link kırık

swordst

swordst

Üye
meraba beyLer yaa bu oyunun 4. bölümünü geçemiyorum ben bu oyunun sonun getiren veya bu 4. bölümü geçen varsa sölesin levelim 22 yardımcı olursanınz sevinirim...

xeronal34

Üye
SaoL Kardeşim Çok qZl bi oyuNmuş.

fullint61

fullint61

Üye
ya beyler 178x206 olanı yok mu bunu heros lore china versiyonu var ama o rusça .rusça olmasına rağmen 48 lwl warrior 50 lwl wizard ve 46 lwl bowcu çar yaptım:D bulursanız çok sevinirim .ben bulursam kendim koyacam.şimdiden teşekkürler.............

wwenomm

Üye
kardeş bnde iphone var olur demi

hurracuranna

Üye
ya bu oyunu ekte atabilirmisin ? rapid sorun çıkarıyor

Üst Alt