Resmi olarak herhangi bir açıklama yok amma muhtemelen Microsoft 5" üzerindeki phablet segmenti telefonlarda "XL" takısını kullanacak.Ortak neden numaralandırmalar değişti ki ?XL olcak mı bundan sonrakiler
![]()
Yarın tanıtılacak cihazların GDR2 yüklü olarak tanıtıldı bekleniyor. Eper öyle olursa Lumia denim sonrası yeni firmware güncellemesi de duyurulacak demektir.peki ali kemal abi yarın wp 8.1 gdr2 ile ilgili bilgi verilcek mi ? yada yayınlanma tarihi ile ilgili birşey var mı haberin var mı abi?
sabah izliycem bilgi için sağol abi.benim için gdr2 güncellemesi wp for 10 beta önizlemesinden daha avantajlı ve sağlıklı olduğunu düşünüyorumResmi olarak herhangi bir açıklama yok amma muhtemelen Microsoft 5" üzerindeki phablet segmenti telefonlarda "XL" takısını kullanacak.
Yarın tanıtılacak cihazların GDR2 yüklü olarak tanıtıldı bekleniyor. Eper öyle olursa Lumia denim sonrası yeni firmware güncellemesi de duyurulacak demektir.
Ms bileklik tanıtsa 100Tl bandında olacağını hiç sanmıyorumAçıkcası 5 inç üzerine yada phablet diye nitelendirilecek modellere XL takısı mantıklı olmuş artık kullanıcılar sayısal arasında boğulmadan seçimlerde daha rahat olacak.
Arkadaşlar etkinliği The verge den canlı takip etmek için link bu buyrun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu microsoft güzel uygun fiyatlı temel özellikleri olan bi akıllı bileklik çıkarsa da alsak kullansak. Yani bunu yapabilir hatta bunu kampanya ürünü olarak ta yapabilir. Telefon alana bilekliği hediye gibisinden. Şöyle 100 tl ye güzel bi Microsoft bilekliği çok iyi olurdu.

Ben mecburen büyük ekran bir telefon aldım. (1. Sınıf replika Note 4)Benim için artık bir önemi yok sanırım1 saat sonra İPhone 5s alıyorum
![]()