Haber Microsoft'un MWC 2015 Etkinliği [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakamon

dakamon

Üye
Hali hazırda 820 var. Hala daha canavar gibi cihaz sistem bazında hızlı işimi çok iyi görüyor. Amiral gemi dışındaki modeller ilgimi çekmiyor. Ben daha çok sistemsel yenilik tanıtılsın istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve byibo

Invoke

Invoke

Üye
Sabahın köründe etkinlik. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ortak neden numaralandırmalar değişti ki ? :hmmm XL olcak mı bundan sonrakiler :hmmm
Resmi olarak herhangi bir açıklama yok amma muhtemelen Microsoft 5" üzerindeki phablet segmenti telefonlarda "XL" takısını kullanacak.
peki ali kemal abi yarın wp 8.1 gdr2 ile ilgili bilgi verilcek mi ? yada yayınlanma tarihi ile ilgili birşey var mı haberin var mı abi?
Yarın tanıtılacak cihazların GDR2 yüklü olarak tanıtıldı bekleniyor. Eper öyle olursa Lumia denim sonrası yeni firmware güncellemesi de duyurulacak demektir.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Nextman ve byibo
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Phablet sekmenti de hareketlenecek ozaman :cool

byibo

byibo

Üye
Resmi olarak herhangi bir açıklama yok amma muhtemelen Microsoft 5" üzerindeki phablet segmenti telefonlarda "XL" takısını kullanacak.
Yarın tanıtılacak cihazların GDR2 yüklü olarak tanıtıldı bekleniyor. Eper öyle olursa Lumia denim sonrası yeni firmware güncellemesi de duyurulacak demektir.
sabah izliycem bilgi için sağol abi.benim için gdr2 güncellemesi wp for 10 beta önizlemesinden daha avantajlı ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki gdr2 için ne gibi özellikler tanıtabilirlerki. Sonuçta gdr2 yada 3 gibi güncellemelerden beklenilen özellikleri Windows 10 adı altında zaten tanıttılar???

dakamon

dakamon

Üye
Açıkcası 5 inç üzerine yada phablet diye nitelendirilecek modellere XL takısı mantıklı olmuş artık kullanıcılar sayısal arasında boğulmadan seçimlerde daha rahat olacak.
Arkadaşlar etkinliği The verge den canlı takip etmek için link bu buyrun.

Şu microsoft güzel uygun fiyatlı temel özellikleri olan bi akıllı bileklik çıkarsa da alsak kullansak. Yani bunu yapabilir hatta bunu kampanya ürünü olarak ta yapabilir. Telefon alana bilekliği hediye gibisinden. Şöyle 100 tl ye güzel bi Microsoft bilekliği çok iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

mzcoools

Üye
Arkadaşlar ben telefona reset atmadan önce tüm uygulamaları sd ye aktardım resetten sonra bunlar diğer kısmında görünüyor ve uygulama yükleme yerini sd kart yapa bastığımda eski uygulamaları sileceğini söylüyor yok mudur bir çözümü herşeyim kartta kaldı ne yapmalıyım?

braayn

braayn

Üye
Açıkcası 5 inç üzerine yada phablet diye nitelendirilecek modellere XL takısı mantıklı olmuş artık kullanıcılar sayısal arasında boğulmadan seçimlerde daha rahat olacak.
Arkadaşlar etkinliği The verge den canlı takip etmek için link bu buyrun.

Şu microsoft güzel uygun fiyatlı temel özellikleri olan bi akıllı bileklik çıkarsa da alsak kullansak. Yani bunu yapabilir hatta bunu kampanya ürünü olarak ta yapabilir. Telefon alana bilekliği hediye gibisinden. Şöyle 100 tl ye güzel bi Microsoft bilekliği çok iyi olurdu.
Ms bileklik tanıtsa 100Tl bandında olacağını hiç sanmıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sd400 laneti halen devam ediyor ya!!!!
Neyse susayım bari. Sadece Lumia xl al benisi var. Oda yeni cihaz alacak kişiler için. Fiyatları uçmadan gelirse tabi oda. :)
Benim için artık bir önemi yok sanırım:) 1 saat sonra İPhone 5s alıyorum:)
Ben mecburen büyük ekran bir telefon aldım. (1. Sınıf replika Note 4)
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yeni telefonunu güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maalesef izleyemeyeceğim. Fotoğraflarla yetineceğim artık :) Şimdiden iyi seyirler arkadaşlar.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
sürpriz bir durum olur mu acaba halolens gibi

Sosyete16

Üye
Günaydın arkadaşlar etkinliği canlı izlemek istiyorum ama linkte tıkladığım zaman "ne yazık ki bu dosyayı telefonunuzda oynatamıyoruz " diyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
5 inç ptablet olmaz olamaz benim gözümde 6 olmalı

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
etkinliği telefondan izleyemiyorum ne anladım bu işten

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 640 duyuruldu

dakamon

dakamon

Üye
Şaşırıyormuyuz? Hayır. :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
millet uçak hızında telefon tanıtıyorlar bizim akıllılar hala snapdragon 400'lü telefon da ısrar ediyorlar :ehe

Sosyete16

Üye
Etkinliği telefondan nasıl izlicez Bi yardımcı olur musunuz

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yenilenmiş haritalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt