Kafa karıştıran neresi acaba? Sayı büyüdükçe özellikler de büyüyor. 13XX ve 15XX serisi de phablet ki onlarda da sayı büyüdükçe özellikler büyüyor. Gayet kolay değil mi? Bana mı öyle geliyor?Neden numara olarak adlandırıyo acaba. Alt ve orta sekment neyse de üst sekmentlere farklı bir isim koysaydı. Lumia X1 X2.., Lumia Q1 Q2..., Lumia T1 T2..vs. Rakamsal olaylar çok kafa karıştırıyor..
Sen teknolojiye ve cihazlara meraklı olduğun için olabilir mi o?Kafa karıştıran neresi acaba? Sayı büyüdükçe özellikler de büyüyor. 13XX ve 15XX serisi de phablet ki onlarda da sayı büyüdükçe özellikler büyüyor. Gayet kolay değil mi? Bana mı öyle geliyor?
Evet biliyorum öyle diyorlar ama o insanlar için önemli olan zaten fiyatı. Özellikleri için almış olanı pek zannetmiyorum. Diğerlerini gören adam da ne bu diye bir sorar. Bunun benim bilmemle alakası yok. Eğer harf sistemine geçerse iyice karışabilir.Sen teknolojiye ve cihazlara meraklı olduğun için olabilir mi o?
Ben yorumumu Tüm Türkiye'yi baz alarak yaptım. 520 satışları yüksek ama alanların yarısı onun ne olduğunu bilmiyor. Ucuz ve Hızlı nokia numya diyorlar ki şaka yapmıyorum.
Vaaay dedirtecek guncelleme olsun cihazın acelesi yokMS bu tanıtımda da vay dedirtecek bir cihaz tanıtmayacak

Vaaay dedirtecek guncelleme olsun cihazın acelesi yok![]()
Bari win10 un telefon sürümü içinde bazı tanıtımlar yapsalar yeni. Yeni özellikler falan gösterseler.
Bir hadisi böyle bir konu için taklit etmemenizi ebedi hayatta sıkıntı çıkmaması için tavsiye ederim.Gün gelecek 1520den iyi bir Windows Phone tanıtılacaktır. Onu tanıtan yönetici ne güzel yönetici, onu yapan mühendis ne güzel mühendistir...
Gün gelecek 1520den iyi bir Windows Phone tanıtılacaktır. Onu tanıtan yönetici ne güzel yönetici, onu yapan mühendis ne güzel mühendistir...