Haber Microsoft'un MWC 2015 Etkinliği [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orian

orian

Üye
Neden numara olarak adlandırıyo acaba. Alt ve orta sekment neyse de üst sekmentlere farklı bir isim koysaydı. Lumia X1 X2.., Lumia Q1 Q2..., Lumia T1 T2..vs. Rakamsal olaylar çok kafa karıştırıyor..

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Neden numara olarak adlandırıyo acaba. Alt ve orta sekment neyse de üst sekmentlere farklı bir isim koysaydı. Lumia X1 X2.., Lumia Q1 Q2..., Lumia T1 T2..vs. Rakamsal olaylar çok kafa karıştırıyor..
Kafa karıştıran neresi acaba? Sayı büyüdükçe özellikler de büyüyor. 13XX ve 15XX serisi de phablet ki onlarda da sayı büyüdükçe özellikler büyüyor. Gayet kolay değil mi? Bana mı öyle geliyor?

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yine istediğim olmayacak

orian

orian

Üye
Kafa karıştıran neresi acaba? Sayı büyüdükçe özellikler de büyüyor. 13XX ve 15XX serisi de phablet ki onlarda da sayı büyüdükçe özellikler büyüyor. Gayet kolay değil mi? Bana mı öyle geliyor?
Sen teknolojiye ve cihazlara meraklı olduğun için olabilir mi o?
Ben yorumumu Tüm Türkiye'yi baz alarak yaptım. 520 satışları yüksek ama alanların yarısı onun ne olduğunu bilmiyor. Ucuz ve Hızlı nokia numya diyorlar ki şaka yapmıyorum.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sen teknolojiye ve cihazlara meraklı olduğun için olabilir mi o?
Ben yorumumu Tüm Türkiye'yi baz alarak yaptım. 520 satışları yüksek ama alanların yarısı onun ne olduğunu bilmiyor. Ucuz ve Hızlı nokia numya diyorlar ki şaka yapmıyorum.
Evet biliyorum öyle diyorlar ama o insanlar için önemli olan zaten fiyatı. Özellikleri için almış olanı pek zannetmiyorum. Diğerlerini gören adam da ne bu diye bir sorar. Bunun benim bilmemle alakası yok. Eğer harf sistemine geçerse iyice karışabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
MS bu tanıtımda da vay dedirtecek bir cihaz tanıtmayacak

dakamon

dakamon

Üye
Bari win10 un telefon sürümü içinde bazı tanıtımlar yapsalar yeni. Yeni özellikler falan gösterseler.

serinaga

serinaga

Üye
1520 üstü bir cihaz biraz zor gibi geliyor bana ...

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Gün gelecek 1520den iyi bir Windows Phone tanıtılacaktır. Onu tanıtan yönetici ne güzel yönetici, onu yapan mühendis ne güzel mühendistir...

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte, PureFood ve ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bari win10 un telefon sürümü içinde bazı tanıtımlar yapsalar yeni. Yeni özellikler falan gösterseler.

Aynen.
Cihaz anlamında bir şey olmayacak ama sistem ve yazılım anlamında yeni bilgiler verirler inşallah.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Gün gelecek 1520den iyi bir Windows Phone tanıtılacaktır. Onu tanıtan yönetici ne güzel yönetici, onu yapan mühendis ne güzel mühendistir...
Bir hadisi böyle bir konu için taklit etmemenizi ebedi hayatta sıkıntı çıkmaması için tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, yunus-emre-6606 ve mzcoools
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi w10 tecnichal bir şey getirmiyor ki öyle ahım şahım bir şey denimde aynısı

braayn

braayn

Üye
Windows 10'nun daha bir atraksiyonunu görmedik asıl atraksiyon daha başlamadı... En basic halini yani yalın halini gördük

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Dur bakalım daha yeni başladık diyip atını öne süren Microsoft bu satranç oyununu kazanabilecek mi bakalım ..

orian

orian

Üye
Şuanda ayarların gorunumunu değiştirip, klavyedeki emojyi gizleyip (ki neden global emojiyi kullanmıyor bilmiyorum), arka plana resim atıp ve mesajları uygulamaya girmeden yanıtlayabilme dışında hiç bşrşey getirmedi. Göreceğiz bakalım bu windows entegrasyonu nasıl olacak. Gorsel olarak neler değişecek? Ek özellik olarak ne gelecek.?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 den ustun cihaz getirsin, gta san andreasta kasmasın yeter. G2de gta max da kasmıyor. G3 de kasıyor. 1520 de kasıyor :D (az kasıyo tabi)

Emre

Üye
hadi microsoft yap bi güzellik, beklediğim cihazı çıkar :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt