Haber Microsoft’un Amiral Gemileri Sanal Tuşlarla Gelebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft’un Amiral Gemileri Sanal Tuşlarla Gelebilir!
fİRMALARIN Bu sanal tuş merakı nedir anlayabilmiş değilim :hmmm

Microsoft’un tanıtması beklenen Lumia 950 ve Lumia 950 XL sanal navigasyon tuşları ile gelebilir.

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft’un merakla beklenen Lumia amiral gemi akıllı telefonları hakkında yeni bilgiler geldi. Microsoft Talkman ve Cityman kod adlarına sahip iki cihaz sanal navigasyon tuşlarına sahip olabilir.

Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldığından beri Windows Phone hayranları merakla Microsoft’un tanıyacağı üst seviye Lumia akıllı telefonları bekliyor. Nokia tarafından hazırlıkları yapılan fakat Microsoft tarafından iptal edilen Mclaren kod adlı Lumia cihazından sonra Microsoft Talkman ve Cityman kod adlı iki üst seviye amiral gemi Lumia akıllı telefon geliştirildiği bilgileri internete sızmıştı.

Geçtiğimiz hafta boyunca sizlerle paylaştığımız haberlerimizde de belirttiğimiz üzere Lumia 950 ve Lumia 950 XL adlarına sahip olması beklenen Microsoft’un Windows 10 Mobile yüklü ilk akıllı telefonları, yeni gelen bilgilere göre ekran üzerinde sanal navigasyon tuşlarına sahip olabilir.

Lumia 950 ve Lumia 950 XL Fiyatı ve Çıkış Tarihi Detaylanıyor
Bû iddialar bir çok Windows Phone hayranının tepki alsa da gerçekte Microsoft’un sanal navigasyon tuşu kullanmak için geçerli önemli nedenleri var. Bunlardan birincisi de yazılımsal olarak geliştirilen yeniliklerin – ki bunları başında çift tıkla kilitleme geliyor – sanal navigasyon tuşlarına ihtiyaç duyması olarak gösteriliyor. Bir diğer önemli konu ise maliyet.

Windows 10 Mobile güncellemesi yüklü akıllı telefonları ile pazara güçlü bir giriş yapmak isteyen Microsoft, alt ve orta seviyede elinde bulundurduğu rekabet gücünü üst seviye modellerinde kaybetmek istemiyor. Bu nedenle maliyetleri mümkün olduğu kadar düşük tutmak isteyen Microsoft, sanal navigasyon tuşları ile bu konuda da avantaj elde etmek istiyor.

Microsoft’un sanal navigasyon tuşlarına sahip Lumia 950 ve Lumia 950 XL için hazırlanan görsellerde de belirgin bir şekilde dikkat çeken nokta ise telefonun ön yüzünün mümkün olduğu kadar ekran olarak kullanılması. Özellikle alt kısımda sanal navigasyon tuşlarına rağmen çok az boşluk olacağı iddia ediliyor.

Microsoft’un Lumia 950 ve Lumia 950 XL Amiral Gemileri Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey!
Microsoft, Microsoft Talkman ve Cityman kod adlı yeni amiral gemi akıllı telefonları, Eylül ayındaki İFA fuarında Windows 10 Mobile güncellemesi yüklü olarak duyurabilir. Her iki telefonun satışa çıkış tarihi henüz doğrulanmasa da yılın son çeyreğinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Microsoft’un Amiral Gemileri Sanal Tuşlarla Gelebilir! - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
sanal tus nedir dokunmatik tusmu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
attaki boşluğun az olacağı söyleniyor

askımm

Üye
Sanal tus telefona yakismiyo maleseff mesela z2 cok gzel ama sanal tus :s

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yani cihazın içinde yazılım tuşları olacak. Cihaz üzerinde yok. Çok kötü bir akım olmuş.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana guzel geliyor acikcasi. video izlerken oyun oynarken yanlislikla dokunma olayi da yok avantajli bisey

furkankaya559758

Üye
Bence diğer tuşlardan daha şık görünüyor ama Windows'da kullanışlılığı nasıldır bilmem.

abandonware

abandonware

Üye
Sanal tuş cihazın maliyetini düşürüyor :hmmm microsoft donanım işine niye girdi hala daha anlayamadım zaten

yeumyang

yeumyang

Moderator
şu sanal tuşları bir türlü sevemedim bence sanal tuş olmasa daha iyi olurdu

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sevilse de sevilmese de sanal tuş gerçek bir ihtiyaçtan doğmuştur.
Hem kullanılışlı, hem fonksiyoneldir.
Alışkanlıklar zamanla kaybolmakta, yeni alışkanlıklar edinilmektedir.
Önemli olan yeni alışkanlıkların insanlara kazandırılmasında zorakilikten kaçınılarak ortaya sürülmesidir.
Microsoft logosu ile çıkan cep telefonlarında geri tuşu, başlangıç ekranı ve internet açma tuşları ile bu denenmişti.
Doğrusu ilk bakışta bana çok itici gelmişti.

Son düzenleme:
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Sanal tuş daha hoş ve karizmatik duruyor bence

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sanal tuş koyup altta ki boşluğu az tutsalar neyse de hayırlısı :hmmm

yeumyang

yeumyang

Moderator
sizlerinde fikrine saygı duyarım ama ben sevmiyorum tabi ileride alışınca hoşuma gidebilir ama şuan icin hoşuma gitmiyor zaten microsoft cihazlarını almayı hic düşünmedim

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
sizlerinde fikrine saygı duyarım ama ben sevmiyorum tabi ileride alışınca hoşuma gidebilir ama şuan icin hoşuma gitmiyor zaten microsoft cihazlarını almayı hic düşünmedim
Windows 10 ile gelecek yeni cihazlar uygun fiyat olursa pazar payı kazanabilirler

yeumyang

yeumyang

Moderator
android ios varken wp nin başarılı olacagını sanmıyorum hep 3. Altarnetif olarak kalır

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
android ios varken wp nin başarılı olacagını sanmıyorum hep 3. Altarnetif olarak kalır
Belli olmaz çünkü microsoft dediğimiz firma dünyanın en büyüklerinden bir tanesi para ile neler yapılır neler :ehe

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
yeumyang

yeumyang

Moderator
Belli olmaz çünkü microsoft dediğimiz firma dünyanın en büyüklerinden bir tanesi para ile neler yapılır neler :ehe
yani bastırır parayı kaliteli cihaz yapar androide de gecer satar diyorsunuz

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ben birda windows phone almayı düşünmüyorum gidiyor kendi alternatif uygulamalarını gitti ios ve android içinde yayınladı

yeumyang

yeumyang

Moderator
ben birda windows phone almayı düşünmüyorum gidiyor kendi alternatif uygulamalarını gitti ios ve android içinde yayınladı
microsoft icin önemli olan paradır para geldikten sonra gerisi önemli degil android icin luncer bile yaptı yani ne yapacakları belli degil bir bakmışsınız wp den androide gecmiş

Üst Alt