papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi man20' Alıntı: eeee 18 haziran oldu bi haber var mı Genişletmek için tıkla ... amerikada hala 17haziran oldugunu hatirlatirim 7 saat var aramizda adamlar daha pazar tatilinde
man20' Alıntı: eeee 18 haziran oldu bi haber var mı Genişletmek için tıkla ... amerikada hala 17haziran oldugunu hatirlatirim 7 saat var aramizda adamlar daha pazar tatilinde
man20 Üye papakudioflu' Alıntı: amerikada hala 17haziran oldugunu hatirlatirim 7 saat var aramizda adamlar daha pazar tatilinde Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: amerikada hala 17haziran oldugunu hatirlatirim 7 saat var aramizda adamlar daha pazar tatilinde Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi ilk haberler burada olucak zaten merak etmeyin Bir de nokia lumia serisinin wp8e guncellenecegini aciklarmiş sen o zaman curcunaya bak
ilk haberler burada olucak zaten merak etmeyin Bir de nokia lumia serisinin wp8e guncellenecegini aciklarmiş sen o zaman curcunaya bak
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: ilk haberler burada olucak zaten merak etmeyin Bir de nokia lumia serisinin wp8e guncellenecegini aciklarmiş sen o zaman curcunaya bak Genişletmek için tıkla ... onu açıklasa çok sükse yapar satışlar ikiye katlanır kanımca.
papakudioflu' Alıntı: ilk haberler burada olucak zaten merak etmeyin Bir de nokia lumia serisinin wp8e guncellenecegini aciklarmiş sen o zaman curcunaya bak Genişletmek için tıkla ... onu açıklasa çok sükse yapar satışlar ikiye katlanır kanımca.
Hakanmtn54 Üye onun yerine tum telefonlari toplayip herkese bi n9 verseler daha iyi olur gecmis hesaplarida kapatmis oluruz
onun yerine tum telefonlari toplayip herkese bi n9 verseler daha iyi olur gecmis hesaplarida kapatmis oluruz
cyber Üye [ENGİN];4840133' Alıntı: sabah olmadı henüz orda Genişletmek için tıkla ... doğru ya 17.00 gibi olur
şerefli Üye nokia nın yaptığı ya smbyan olur yada windows mobile ikiside bi işe yaramaz bence boşuna tartışmayın
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi şerefli' Alıntı: nokia nın yaptığı ya smbyan olur yada windows mobile ikiside bi işe yaramaz bence boşuna tartışmayın Genişletmek için tıkla ... windows mobile nedir tarih oldu o sistem. Begenmedigin symbian da hala en kullanişli sistemlerden birisi markete kurban gitti.
şerefli' Alıntı: nokia nın yaptığı ya smbyan olur yada windows mobile ikiside bi işe yaramaz bence boşuna tartışmayın Genişletmek için tıkla ... windows mobile nedir tarih oldu o sistem. Begenmedigin symbian da hala en kullanişli sistemlerden birisi markete kurban gitti.
Niizuma.Eiji Üye saynesim' Alıntı: Varmı haber arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Biraz beklemek lazım malum saat farkı var.
saynesim' Alıntı: Varmı haber arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Biraz beklemek lazım malum saat farkı var.
Cihanî Sultan Üye kaankrc' Alıntı: Zaten çıkar çıkmaz Kemal abi bilgilendirecektir merak etme Genişletmek için tıkla ... Yani...Bu arada profilinde S+ yazıyor ne iş?
kaankrc' Alıntı: Zaten çıkar çıkmaz Kemal abi bilgilendirecektir merak etme Genişletmek için tıkla ... Yani...Bu arada profilinde S+ yazıyor ne iş?
Niizuma.Eiji Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Yani...Bu arada profilinde S+ yazıyor ne iş? Genişletmek için tıkla ... Hünkarım görmemişsiniz sanırsam ; http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/galaxy-s-kullanmaya-basladim-659118.html
Cihanî Sultan' Alıntı: Yani...Bu arada profilinde S+ yazıyor ne iş? Genişletmek için tıkla ... Hünkarım görmemişsiniz sanırsam ; http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/galaxy-s-kullanmaya-basladim-659118.html
Cihanî Sultan Üye kaankrc' Alıntı: Hünkarım görmemişsiniz sanırsam ; http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/galaxy-s-kullanmaya-basladim-659118.html Genişletmek için tıkla ... Daha yeni girdim de galiba gözümden kaçmış... - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: şimdilik yok adamlar daha uyuyor Genişletmek için tıkla ... Hünkarım daha uyanamadı mı bu herifler ya!
kaankrc' Alıntı: Hünkarım görmemişsiniz sanırsam ; http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/galaxy-s-kullanmaya-basladim-659118.html Genişletmek için tıkla ... Daha yeni girdim de galiba gözümden kaçmış... - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: şimdilik yok adamlar daha uyuyor Genişletmek için tıkla ... Hünkarım daha uyanamadı mı bu herifler ya!