Microsoft'tan Mesajlaşma+ Uygulaması Mağaza'da

PureFood

Üye
L920 bölge Türkiye yüklenemiyor

dücane

Üye
Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorum

Evet hocam dedigin gibi. Bu uygulama normal mesaj bölümün yerini aliyor. Uygulamayi yükleyip acinca, bu uygulama normal mesaj bölümünün yerini aldigini ve daha kullanisli oldugunu, begenmeme ihtimaline göre de ayarlar dan yine de eski mesaj kismini secebilecegimizi yaziyordu

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şunu bir yükleyebilseydim iyi olacaktı . Çok merak ettim .

Al benden de o kadar, joyn u yükleyemedim kızdım ms ye bide bu çıktı, ne demek vodafone a özel ya

dakamon

Üye
Sabır arkadaşlar. Microsoft bir adım attı gerisi geliştiricilere kalıyor. gdr2 prv gelsin belki izin verirler indirmeye.

Tepkiler: byibo

KenanK

Üye
facebook messengeri inş. yine buna geri alırlar.. Messenger iptal olmadan o iş zor gibi ama bellide olmaz.

ko4fun

Üye
facebook messengeri inş. yine buna geri alırlar.. Messenger iptal olmadan o iş zor gibi ama bellide olmaz.
nerde o günler düzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice eskisini mumla arıyoruz

remzi33

Üye
Bu uygulamayla alakalı bir bilgi yok mu arkadaşlar? Hâlâ yükleyemiyoruz Gerçekten merak ettim standart mesajlaşma uygulamasından ne farkı varmış.

dakamon

Üye
nerde o günler düzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice eskisini mumla arıyoruz
Facebookta mesajlaşmayı telefona almaları bana imkansız gibi geliyor. Almaları takdirinde facebook messenger mağazadan çekilebilir. Adam boşuna mı uygulamasını yapmış Bu messenger olayı ios taki mantık gibi olacak bence. Wp liler arasında hem normal mesajlaş hem internet aracılığıyla whatsapp vari işler yap.

KenanK

Üye

facebook u bağlamasına gerek yokki. Microsoft live hesabı ile oturum açılsa, otomatikman facebook ta gelecek oraya. hala daha Microsoft live ile bağlantılı facebook

Bu telefonlar arası mesajlaşma olayı live hesabı ile olursa gelir işte.

remzi33

Üye
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın uygulamayla ilgili gelişme yok mu?