Haber Microsoft'tan Diagnostics ile Hata ve Geri,Bildirimleri Microsoft'a Gönderin

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulaklıktan tek taraftan ses sorunu var aslında önceden de vardı ama 8.1 le çok fazla ortaya çıkmaya başladı, özellikle kulaklık takılıyken eğer sessizde değilse telefon mesaj geldiğinde mesaj sesinden sonra kulaklıkta bir tarafta ses iptal oluyor reset atınca düzeliyor ancak

bilhassa 925 kullananlarda bu sorun oluyor nedense..ben 820 kullanıyorum ve black'den beri var bende de..8.1 ile de yaşadım..umarım kararlı sürümde düzeltirler..çok can sıkıcı bir durum gerçekten de..buna sebep olan hata nedir bir türlü de bulamadık..

skynet

Üye
Batarya,multimedya ve bt için raporlar gitti :D

serinaga

serinaga

Üye
L820 Rapor hazırlanıyor, malum batarya raporu, telefon akşamı bulmaz oldu ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilhassa 925 kullananlarda bu sorun oluyor nedense..ben 820 kullanıyorum ve black'den beri var bende de..8.1 ile de yaşadım..umarım kararlı sürümde düzeltirler..çok can sıkıcı bir durum gerçekten de..buna sebep olan hata nedir bir türlü de bulamadık..

kulaklık olarak telefonda devamlı kendi orijinal kulaklığı kullandınız değilmi bu durumda sorun çıkıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulaklık olarak telefonda devamlı kendi orijinal kulaklığı kullandınız değilmi bu durumda sorun çıkıyor

Sennheiser cx 300 kullanıyorum black yukluyken de bu sorun oluyordu.

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

meg1ddo

meg1ddo

Üye

sennheiser kullaniyorum daha once de vardi bu sorun kendi kulakligini hic kullanmadim o yüzden kulaklığın kendisinden midir değilmidir bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum lumia 520 kullanırken de vardı bu sorun black öncesi.

skynet

Üye
Aynı raporu 1 defa göndermemiz yeterli mi ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kulaklıkla alakası yok kesinlikle yazılımsal..gelecek olan müzik uygulaması ile belki düzelir.
Olmadı her gün bununla ilgili geri bildirim atacağım.

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sennheiser kullaniyorum daha once de vardi bu sorun kendi kulakligini hic kullanmadim o yüzden kulaklığın kendisinden midir değilmidir bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum lumia 520 kullanırken de vardı bu sorun black öncesi.
normalde 3 yuvalı ve 2 yuvalı mı ne muhabbeti varya girişleri farklı oda etkiliyor olabilir yani bende çok aşırı müzik dinleyen biri degilim ama şaun hiç sorun yaşamadım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
normalde 3 yuvalı ve 2 yuvalı mı ne muhabbeti varya girişleri farklı oda etkiliyor olabilir yani bende çok aşırı müzik dinleyen biri degilim ama şaun hiç sorun yaşamadım

bir ihtimal olabilir ama normal kulaklıkla da bu sorunu yaşayan var. Demek ki yazılımsal bir problem.

serinaga

serinaga

Üye
Walla iyi olur, Bendede batarya performansı 0

Bugün 3g'yi kapattım, meğer şarjı o yiyormuş, sabah 9:00'dan bu saat oldu, ancak pil tasarrufuna geçti, yani %20 ...

• Beğen
Tepkiler: keremunye

skynet

Üye
Her seçenekten birer rapor yolladım ama bataryayı 3 defa yolladım ve ara arada yollamaya devam edeceğim :)
Bu ara da sadece bataryayı 10 dk. test yapıyor diğerlerini 120 dk.Uygulamayı az önce açtım ard arda upload yapıyor bu neyin nesi ?

serverfun912

serverfun912

Üye
video açınca atma sorunu var

serverfun912

serverfun912

Üye
İki şekildede atıyor.Sıfırladım düzeldi.

emz

emz

Üye
bölgeyi abd dili de ingilizce yapman lazım,herhalde güncelleme sonrası bölgeyi türkiye yaptın. bu da uyumsuz oluyor malesef

Valla denemedim ama benim çok canımı sıktı o olay bende dayanamadım sıfırladım. Artık çalışıyor çok şükür.

Telgrafla gönderildi.

mzcoools

Üye
Benim telefon videodan atıyor ne yapmam lazım format dışında

skynet

Üye
Benim telefon videodan atıyor ne yapmam lazım format dışında

2 seçeneğin var:
1. Bölgeyi ABD olarak kullanmak
2. Mağazadan dosya yöneticisi indirip oradan video klasörüne girerek istediğin videoyu o şekilde izlemek :)

Üst Alt