yasirtaha Üye papakudioflu' Alıntı: Bu etkinliklerde en sıkıcı bölümler Xbox ve hololens tanıtımları gibi geliyor ama salon bu cihazlara coşkulu tepki veriyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
papakudioflu' Alıntı: Bu etkinliklerde en sıkıcı bölümler Xbox ve hololens tanıtımları gibi geliyor ama salon bu cihazlara coşkulu tepki veriyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Esendağlı Üye xbox ve hololensin birbiri ile bir alakası var ama bu hololens in bizim lumia larla bir alakası olacak mı merak ediyorum
xbox ve hololensin birbiri ile bir alakası var ama bu hololens in bizim lumia larla bir alakası olacak mı merak ediyorum
m542tf Üye Esendağlı' Alıntı: xbox ve hololensin birbiri ile bir alakası var ama bu hololens in bizim lumia larla bir alakası olacak mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum
Esendağlı' Alıntı: xbox ve hololensin birbiri ile bir alakası var ama bu hololens in bizim lumia larla bir alakası olacak mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum
ArMaGeDdOn_87 Üye arkadaşlar "şu güzel oldu" "bu özellik harika" gibi yorumlarınızı etkinlik sonrasına bırakınki ingilizce bilmeyen arkadaşlar bu canlı anlatım konusundan faydalansın ..
arkadaşlar "şu güzel oldu" "bu özellik harika" gibi yorumlarınızı etkinlik sonrasına bırakınki ingilizce bilmeyen arkadaşlar bu canlı anlatım konusundan faydalansın ..
papakudioflu Emekli Yönetici Microsoft Band 2 de oldukça iddialı görünüyor. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
papakudioflu Emekli Yönetici Microsoft Band 2 Cortana entegrasyonu ile birlikte geliyor. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Microsoft Band 2 Cortana entegrasyonu ile birlikte geliyor. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dexter Morgan Üye mp2934' Alıntı: 66 kişi nedir? wp a ne zaman geçecek Genişletmek için tıkla ... LÜTFEN BOŞ YORUM ATMAYIN. SADECE YONETİCİLER YAZSIN
mp2934' Alıntı: 66 kişi nedir? wp a ne zaman geçecek Genişletmek için tıkla ... LÜTFEN BOŞ YORUM ATMAYIN. SADECE YONETİCİLER YAZSIN
Sensation Emekli Yönetici VO2 Max da(En Yüksek Oksijen Sarfiyatı veya Aerobik Kapasite) sadece Microsoft Band'de.